Parteneriat între Asociaţia Vasiliada şi Poliţia Municipiului Târgu Jiu

Asociația Vasiliada – filiala Târgu Jiu, patronată de Mitropolia Olteniei, a încheiat un parteneriat cu Poliţia Municipiului Târgu Jiu, prin care reprezentanţii Poliţiei şi-au arătat disponibilitatea de a se implica în acţiunile sociale şi de informare care vin în sprijinul beneficiarilor aşezământului social.

Prin acest parteneriat, oamenii legii i-au asigurat pe reprezentanţii asociaţiei că vor menţine un climat de linişte şi ordine publică la acţiunile umanitare şi la campaniile publice organizate de Asociaţia Vasiliada şi că îşi vor oferi totodată sprijinul prin servicii de consiliere şi informare pentru cazurile pe care Asociaţia Vasiliada – Târgu Jiu încearcă să le soluţioneze, privind violența în familie, în comunitate, școală şi instituții, abuzul, prevenirea faptelor antisociale și aplanarea conflictelor.  De asemenea, în urma încheierii acestui parteneriat, se urmăreşte derularea unor programe de instruire a beneficiarilor privind siguranța publică și adoptarea măsurilor de prevenţie a tulburării liniştii publice. Un astfel de eveniment va avea loc la data de 2 octombrie, când va fi sărbătorită „Ziua Delicvenței”. „Ne bucurăm şi le mulţumim totodată reprezentanţilor Poliţiei Municipiului Târgu Jiu pentru deschiderea pe care şi de această dată o au faţă de noi, Asociaţia Vasiliada, şi avem credinţa ca această conlucrare să fie de mare folos beneficiarilor noştri, persoanelor care au nevoie de noi”, a declarat preotul Ciprian Sîrbu, director executiv al Asociaţiei Vasiliada – Târgu Jiu. Oamenii legii au făcut deja o vizită la Centrul „Sfântul Vasile cel Mare”, unde i-au cunoscut pe copiii beneficiari şi au putut afla mai multe informaţii despre activităţile care se desfăşoară în cadrul aşezământului social.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad