Patricia Ișfan, fiica șefului de la învățământ, pleacă în India

16 elevi din România s-au calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori ce se va desfăşura în luna decembrie a acestui an, în India, iar printre ei se numără și fiica inspectorului școlar general Ion Ișfan.

Ioana Patricia Işfan, fiica inspectorului şcolar general Ion Işfan, este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. În perioada 22-27 iulie, aproximativ 100 de elevi din toată ţara au participat la etapa naţională a Olimpiadei de Ştiinţe pentru Juniori, ce s-a desfăşurat la Zalău. Judeţul Gorj a fost reprezentat la această competiţie de doi elevi: Ioana Patricia Işfan şi Dumitru Andrei Vede, de la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu. Patricia Işfan s-a calificat în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori. Din lot mai fac parte alţi 15 elevi de la licee din țară. Doar şase dintre aceştia vor reprezenta însă România la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe pentru Juniori, ce va avea loc în decembrie în India. Aceştia vor fi aleşi în urma unui concurs de baraj.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad