Patronii Lexi Star, 3 ani de închisoare cu suspendare

Foştii soţii Lupulescu scapă de închisoare după ce instanţa a stabilit că  pentru infracţiunile comise trebuie să fie pedepsiţi cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare, plus interzicerea unor drepturi printre care se află şi dreptul de a administra societăţi comerciale pe o perioadă de 2 ani. Maria Lupulescu a fost acuzată de mai multe infracţiuni de evaziune fiscală şi a primit 3 ani de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de 5 ani.

Fostul său soţ, Alexandru Lupulescu (Săndel) a fost judecat pentru delapidare, în ceea ce îl priveşte fiind eliminată infracţiunea de evaziune fiscală şi i s-a aplicat o amendă administrativă în valoare de 1.000 de lei.

Lucrurile sunt mai complicate în ceea ce îi priveşte pe medicii veterinari care i-au ajutat pe cei doi să comită ilegalităţi. Ana Guţă, angajată a Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj, a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare, iar colegul său Dumitru Firiza 1,4 ani de închisoare cu executare.  Toţi inculpaţii au primit interdicţia de a prăsi ţara.

Judecătorii au anulat toate înscrisurile flase întocmite în acest caz de către doctorii veterinari şi au ridicat sechestru de pe clădirea veche a hotelului deţinut de familia Lupulescu în municipiul Târgu-Jiu. Este în continuare menţinut sechestru impus de Parchet pe clădirea nouă a hotelului respectiv, în suprafaţă de 498 mp.

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad