Patronii piscinelor și ștrandurilor, buni de plată!

Pe parcursul lunii iulie, comisarii CJPC. Gorj au desfăşurat o acţiune tematică de control privind respectarea prevederilor legale la prestarea serviciilor în incinta ştrandurilor, piscinelor, bazinelor de înot, unităţilor de închiriere echipamente de agrement, în parcurile de distracţie, debarcadere etc.

Au fost verificate calitatea, condiţiile de comercializare şi etichetare a alimentelor comercializate în chioşcurile şi unitățile de alimentație publică din incinta ştrandurilor, piscinelor, bazinelor de înot, precum şi în zonele de agrement, parcuri de distracţie, debarcadere. Au fost verificați 23 de operatori economici, iar la 16 dintre ei au fost constatate abateri. Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de 12.500 lei. Deficiențe constatate: informarea incompletă a alimentelor (lipsa etichetă elemente de identificare, denumire produs, producător, data durabilității minimale, condiții păstrare), informarea incompletă asupra serviciilor prestate, neafișarea listei tarifelor practicate pentru serviciile prestate și lipsa afișelor privind interdicția fumatului în spațiul public. Ca urmare a deficiențelor constatate au fost aplicate un număr de 16 sancțiuni contravenționale dintre care 9 amenzi în valoare totală de 12.500 lei și 7 avertismente.

Categoria: Eveniment

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. George says:

  Mergeti si la pastravarie la Tismana unde o sa va ia taxa de vizitare fara sa existe un afis in acest sens, sau lista de preturi ori program de functionare…..

  Thumb up 2 Thumb down 0

 2. Gică says:

  @ George:
  Păstrăvăria mănăstirii? Ăia doar iau…

  Thumb up 1 Thumb down 1

 3. V.H says:

  de ce nu se interzice scaldatul in lacul Sambotin?lumea se imbolnaveste din apa aia.

  Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad