Pe 1 septembrie e Basketball Day în Craiova

Duminică, baschetul va fi sportul rege în Bănie. În centrul orașului va fi organizat un turneu de streetball, apoi, spre seară, va fi prezentată echipa de baschet masculin a SCM Craiova.

Pe 1 septembrie, de la ora 16:00, începe show-ul în centrul Craiovei. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, împreună cu SCM Craiova vor organiza în Piața Mihai Viteazul Basketball Day.
Vor fi amplasate 12 panouri – opt mari și patru mici – și o scenă de opt metri lungime. Între orele 14-16 vor avea loc înscrierile pentru echipele de streetball, care vor fi alcătuite pe criterii de vârstă: copii până la 14 ani, jucători între 14-18 ani și peste 18 ani, fiind turnee atât pentru băieți, cât și pentru fete.
De la ora 16 va începe competiția propriu-zisă. Câștigătorii vor fi premiați cu echipament sportiv și mingi de baschet.

Giganții coboară printre suporteri

De la ora 20:00 va avea loc prezentarea echipei de baschet masculin care va reprezenta Bănia în viitorul sezon competițional. Rade Dzambic, Ionuț Drăgușin, Bureau și ceilalți vor coborî printre spectatori, vor acorda autografe, vor împărți suveniruri cu însemnele clubului și vor face fotografii cu suporterii.
„Relația dintre fani și echipă este foarte importantă. Noi vrem să promovăm sportul și mișcarea și ne bucurăm să participăm la acest proiect. Băieții vor interacționa cu spectatorii, vor juca baschet cu copiii. Sunt bucuros că astfel de evenimente se petrec în Craiova. Nu intrăm în competiție cu fotbalul, nu vom avea meciuri la aceleași ore. Noi ne păstrăm identitatea și ne câștigăm suporterii noștri”, a spus Marius Toma, directorul adjunct al DJS și totodată managerul general al echipei de baschet masculin a SCM Universitatea Craiova.
Bogdan Popescu, jucător transferat în această vară, a completat: „Mă bucur că baschetul craiovean vine puternic din spate. S-a muncit mult în ultimii cinci ani, s-a pus cărămidă peste cărămidă și se văd rezultatele. Mă bucur că există orașe și oameni care se implică în promovarea acestui sport“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad