Pe Condescu îl doare la banană de PSD! Dar, inconştient, şi-a dat foc la valiză!

Marin Condescu încă are sânge-n instalaţie. De asemenea, politico-social vorbind, încă arată publicului „los grande cojones” din dotarea personală. Citind (căci asta fac de când mă ştiu), am găsit o expresie suburbană care m-a dat pe spate rău de tot: „a ţi se umple p..a de lacrimi”. Este sinonimă cu „a te durea-n p..ă de ceva sau cineva”. Probabil cititorii mai conservatori se vor ofusca de limbajul licenţios, însă acestui om chiar nu-i pasă de nimic. Ca el mai sunt cel puţin 20 prin judeţ – am numărat la repezeală.

Marin Condescu e pe cracă. Pe ultima cracă. Zilele lui de mare combinator s-au dus. Au apus vremurile în care numea directori în minerit şi energie din priviri. Tremurau toţi fasonaţii cu aere de mari directori când liderul de sindicat cu apucături de Mesia se uita la ei într-o dungă. Interesant e că şi el are puncte slabe – încrederea în linguşitori, lucru ce îi aduce în scurt timp pieirea politică. Despre asta, mai vorbim.

Evenimentele acestui final de săptămână s-au precipitat. Simţind şişu-n coaste din partea lui Ciurel (acesta fiind sprijinit de puternicii momentului) şi încă beneficiind de sprijinul sigur al lui Florin Cârciumaru, Marin Condescu a început să facă pe nebunul. Pretextul? Ideal – eşecul lamentabil al echipei Pandurii în faţa Gazului din Mediaş. Probabil, în mintea lui de fin tactician al fotbalului, a calculat că este momentul potrivit să scape de Pârvulescu şi Pustai – sosiţi acum ceva timp din Sibiu. Proastă manevră, stimabile! Fără să vrei, ai declanşat un joc de domino: ai adus acasă un om care a deranjat întregul PSD câtă vreme s-a aflat pe aceste meleaguri; instalarea acestuia în fruntea clubului Pandurii nu este ca şi cum tu, Marin Condescu, pui pe cineva în fruntea afacerii tale. Căci nu este moşia ta, deşi ai supt căcălău de bani de aici. Este un bun public, administrat TEMPORAR de tine! Nu eşti patronul acestei echipe, nu este clubul moştenit de la părinţii lu’ matale! Ai ajuns prin combinaţii unde eşti acum? Să nu ai vreo grijă – tot combinaţiile te vor da cu curu’ [sic!] de pământ. Tot din gestul de sinucigaş al „marelui” Condescu deducem că i-a ajuns cuţitul la ultimul oscior: crede că dacă-l aduce pe Liviu Andrei pe tapet, îşi poate salva scaunul de zeu. Nimic mai fals, căci nici acesta nu este pe placul pesediştilor. Mi se pare şi normal, atâta vreme cât Liviu Andrei este exponentul fostei guvernări – una de tristă amintire pentru gorjeni şi nu numai.

Doar un orb nu ar fi văzut apropierea dintre Condescu şi PDL. Acum, după ce democrat-liberalii nu mai sunt pe cai mari, viitorul ex-lider al minerilor din Gorj a vrut să se dea cu PSD. Doar stâlpul social-democraţiei de la noi îi este prieten, nu? Uite însă că lui Condescu nu i-a (mai) ieşit socoteala. Nici din pantaloni, nici din puţul gândirii lui de şmecher.

Mişcarea de după finalul partidei de fotbal denotă faptul că ex-liderul de sindi(că)cat nu mai raţionează. Nu cred că în statutul clubului de fotbal se spune că şeful C.A.-ului poate face ce vrea muşchiu’ lui al mic. Cum mama dracu’ să numeşti tu, cu de la tine putere, un manager executiv??? Nu supui aprobării AGA şi/sau C.A. acest lucru??? Oricât ai fi tu de tare-n sculă şi indiferent cum te-ar chema, nu eşti mai presus de lege!!! Dacă acolo scrie că e albă, nu o poţi face tu neagră… la infinit. Ca atare, mişcarea de sâmbătă seara este cât se poate de ilegală, iar pentru contestatarii şmecherului este clar: VA FI DAT JOS PENTRU O NOUĂ ILEGALITATE!!! Stimabilul Condescu a beneficiat de suportul, ajutorul şi consilierea a doi dintre pilonii clubului: David Viorel şi Cârciumaru Florin. Ultimul, ieri pe zi, s-a spălat oficial pe mâini de orice legătură vizibilă cu onor Condescu. În felul ăsta, nici nu şi-a trădat prietenul, nici nu va fi luat de valul schimbării. Pe româneşte, n-a mâncat nici banala ceapă, nici gura nu-i miroase! În sfârşit, probabil la presiunea reproşurilor venite din partid, unul dintre capii PSD Gorj nu mai sprijină adversarii politici ai colegilor săi.
Zilele următoare se anunţă interesante. Aşteptăm şi alte evenimente.

Categoria: Editorial

Tags:

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Elena says:

  Faci cum faci si creezi cate un gol in jurul tau ; iti mai pierdusi un “prieten” ! :) ))

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Un motrean pensionar says:

  O fi vorba si de incompabilitate la Carciumaru…!!!

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. carciumaru says:

  da ba m am retras ca eram grav de tot incompatibil si in plus o sa am eu grija sa pun un om de al meu ca sa nu mai zica nimeni ca eu il sustin pe licuriciu – haide bre voi credeti ca suntem toti prosti?? in plus stati relax ca licuriciu nu a jucat inca toate cartile – am eu convingerea asta – traim si aflam cine ar dreptate – voi ziaristi lu peste sau eu – pariu ca nu publicati asta

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad