Pedeliștii gorjeni, supărați că Ponta a dat cheile locuințelor ANL din Târgu-Jiu

Democrat-liberalii condamnă modul în care reprezentanții PSD își arogă merite pentru eforturi pe care nu le fac.

Portocalii gorjeni s-au gândit că e bine să facă și ei puțină opoziție prin județ, înainte ca șefii de la centru să vină la Gorj. Cum astăzi, la Târgu- Jiu vine președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, organizația județeană a PDL Gorj a dorit să critice,  taman acum, faptul că premierul Victor Ponta a înmânat luni, la Târgu-Jiu, cheile locuințelor ANL către tinerii care au reușit să prindă o astfel de casă.  Așa că au remis presei un comunicat de presă intitulat: „Victor Ponta inaugurează investiții finanțate de Elena”. Iată criticile PDL la adresa guvernului USL: „Actualii guvernanți devin din ce în ce mai neputincioși în a exercita demnitățile cu care au fost învestiți, iar actul de guvernare îl transformă într-un teatru ieftin. Reprezentanții Guvernului USL par a fi niște actori netalentați care doar mimează actul de guvernare și își pierd simțul ridicolului, transformând în rutină activitatea de a tăia panglici la investiții finanțate și derulate de fostul guvern PDL. Ultimul act de acest gen s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, la Tg-Jiu, când premierul Victor Ponta a  inaugurat o investiție finanțată de fostul ministru PDL al Dezvoltării și Turismului, Elena Udrea. Deputatul de Gorj a înmânat beneficiarilor locuințelor ANL, ridicate în zona Narciselor din Tg-Jiu, printr-un program Regio finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României, în anul 2010. În 2011 au demarat lucrările de construcție, iar unitățile locative trebuia să fie date în folosință în octombrie 2012. Beneficiarii acestor locuințe au fost nevoiți să aștepte un an de zile pentru a primi cheile de la Victor Ponta. Premierul a rămas mai puțin de zece minute și a promis că va reveni abia după ce primarul său, Florin Cîrciumaru, va finaliza drumul de acces către respectivele locuințe. Liderii PDL Gorj condamnă modul în care reprezentanții PSD își arogă merite pentru eforturi pe care nu le fac și așteaptă ca actualii guvernanți să finanțeze și să demareze investiții noi și să taie panglici în momentul în care le finalizează”, se arată în comunicatul de presă.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pensionar cu 42 ani de munca says:

    Dar cand leana a venit sa opreasca lucrarile la blocuri spunând ca nu da banii si Cârciumaru s-a încăpățânat si a continuat lucrătile pe banii primariei, voi PeDevaLizatorilor unde erati? AA da erati la ciolăneală la deturnări de fonduri la construit de pârtii de schii,parcuri în păduri,stadioane pe coaste,în panta ,piscine fara apă ,parcuri pe campii ?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad