Pedelistul Ion Fugaru nu mai e șeful portocaliilor din Târgu-Cărbunești


Președintele PDL, Dan Vâlceanu, l-a schimbat la sfârșitul săptămânii trecute din funcție.

Dacă anul trecut, în timpul alegerilor parlamentare și chiar și după, Ion Fugaru a criticat dur conducerea Partidului Democrat Liberal, în ultima vreme lucrurile păreau că intraseră pe un făgaș normal în relația sa cu președintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu. Asta până la finele săptămânii trecute, când democrat-liberalul de la Târgu-Cărbunești a ieșit cu câteva declarații în presă care l-au supărat rău pe portocaliul șef, Dan Vâlceanu. Ion Fugaru a spus că actuala conducere a organizaţiei portocalii ar trebui să aibă poziţii publice prin care să-i apere pe pedeliştii prigoniţi de actuala putere sau de justiţie. Vineri, însă, Ion Fugaru a aflat că a fost demis din funcția de președinte al organizației PDL Târgu- Cărbunești. „Motivul demiterii este foarte clar: declaraţia pe care am făcut-o în presă. Mi s-a reproşat că n-am voie să-mi exprim punctul de vedere în mass-media. Sunt membru PDL, nu plec din acest partid. Numai dacă o să mă dea afară. Să mă dea afară! Dan Vâlceanu provoacă scandal în partid. Știam de câteva săptămâni că urmează să fiu înlocuit. Eu voi face în continuare opoziție PSD și USL”, a declarat Ion Fugaru.

Vâlceanu nu-l bârfește pe Fugaru

Președintele Partidului Democrat Liberal Gorj nu vrea să facă prea multe comentarii după ce l-a schimbat din funcție pe pedelistul Ion Fugaru”. Nu vă voi spune nimic în legătură cu motivele deciziei de demitere a lui Ion Fugaru din fruntea PDL Târgu Cărbunești. Nu îmi bârfesc colegii, eu nu fac asta în presă. Nu vreau să fac asta pentru că discuțiile care au dus la demitere au avut loc în cadrul partidului”, a precizat Dan Vâlceanu.

Președinte interimar la PDL Târgu – Cărbunești

Dan Vâlceanu nu a stat pe gânduri și i-a găsit rapid un înlocuitor lui Ion Fugaru în persoana lui Cosmin Brujan. „Mă așteptam și nu prea să fiu numit președinte interimar. Am avut câteva discuții cu preșdintele PDL, Dan Vâlceanu, pe această temă. Am acceptat propunerea de a prelua organizația de la Târgu-Cărbunești pentru că am considerat că am ajuns la vârsta la care nu mai pot sta în spate și trebuie să îmi încerc forțele, să văd dacă pot reuși să fac o organizație. Trebuie să găsesc o persoană care să candideze la alegerile locale din 2016, eu nu voi candida”, a declarat noul lider al Partidului Democrat Liberal Târgu- Cărbunești.


Categoria: Politică

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad