Pedelistul Marcel Hoară, audiat în dosarul UM Sadu

Fostul administrator special al Uzinei Mecanice Sadu, Marcel Hoară, a fost audiat vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, ca martor în dosarul privind utilizarea ilegală a rezervei de mobilizare a unităţii.

Pedelistul Marcel Hoară, fost administrator special al Uzinei Mecanice Sadu, a fost audiat de procurorii Parchetului Gorj la sfârșitul săptămânii trecute. Hoară a fost audiat în dosarul în care Emil Moța, procuror al parchetului Gorj, face verificări privind dispariția rezervei de mobilizare a UM Sadu. La ieșirea de la audieri, Marcel Hoară a declarat că își dorește ca anchetatorii să facă lumină în acest caz. „Habar nu am ce s-a întâmplat cu aceea rezervă, dar trebuie aflat. Pe vremea mea nu avea cum să fie folosite acele materiale, trebuia să se vadă în acte și nu sunt. Nu m-am lămurit, ca să fiu cinstit, dar asta încearcă să facă procuroii. Pentru mine este ilogic, din punct de vedere economic și procedural; ei trebuia să vorbească la minister și să li se elibereze actele necsare. Cred că este vorba despre neglijență aici. Așa cred eu. Aceea uzină trebuie să fie în regulă, sunt o mie de oameni care trăiesc de pe urma uzinei, care muncesc acolo. Să nu vină careva să spună că nu e așa, uzina trebuie să funcționeze”, a spus Marcel Hoară.
Săptămâna trecută a mai fost audiat și Vasile Constantin, actualul director general al uzinei de la Sadu. Vă reamintim că în acest dosar au fost reținuți mai mulți foști șefi ai UM Sadu; iar Lori Boian și Nicolae Dijmărescu sunt acuzați de spălare de bani, instigare la delapidare și evaziune fiscală. Cercetările în acest dosar sunt în curs, zvonindu-se că vor fi chemați la audieri foarte mulți angajați ai UM Sadu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad