Peneliștii gorjeni nu se lasă! Ridică pretenții la postul de consilier județean.

Liberalii vor să negocieze cu PSD postul de consilier județean lăsat liber în urmă cu câteva luni, de social-democratul Daniel Antonie.

Consiliul Județean Gorj funcționează de ceva vreme cu un consilier județean în minus. Postul a rămas vacant după ce social-democratul Daniel Antonie a fost promovat în funcția de director al Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia. De atunci și până acum, la fiecare ședință de Consiliu Județean, un scaun rămâne liber din oficiu. Protocolul Uniunii Social Liberale Gorj prevede ca postul să fie ocupat de un pesedist. Numai că pe lista de consilieri județeni, următorul pe listă este un reprezentant al PNL Gorj, în persoana liberalei Georgiana Rogoveanu. Vicepreședintele Partidului Național Liberal Gorj, Gheorghe Orzan, spune că lucrurile trebuie negociate în cadrul USL în ceea ce privește postul de consilier județean. „În întâlnirea USL-ului de la nivel judeţean, vom stabili cine va ocupa postul de consilier judeţean. E posibil să negociem”, a declarat Gheorghe Orzan, care ține să precizeze că protocolul USL trebuie, totuși, respectat.

Milosteanu: Sabin Cornoiu va fi consilier județean din partea PSD

Social-democrații gorjeni nu au emoții în ceea ce privește postul de consilier județean. Le aparține fără drept de apel. Secretarul general al partidului, Gheorghe Milosteanu,  afirmă că fiecare partid trebuie să-şi păstreze numărul de consilieri judeţeni cu care şi-a început mandatul.
„Dorim să păstrăm echilibrul. Nu e posibil ca unul dintre partide să câştige, iar celălalt să piardă. PSD-ul trebuie să aibă 15 consilieri județeni, iar PNL-ul – 6. Sabin Cornoiu trebuie să fie consilier județean”, a declarat Gheorghe Milosteanu.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad