Percheziții în Gorj: un suspect de evaziune fiscală, dus la audieri

Zeci de percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi şi Gorj, la persoane şi la sediile unor firme suspectate de evaziune fiscală. Prejudiciul creat în urma infracţiunilor este estimat la 1,6 milioane de euro.

Procurorii DIICOT, ofiţeri de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate şi trupe speciale, au descins, miercuri dimineaţă, la 25 de adrese din cele trei judeţe. 20 de percheziţii au loc în judeţul Caraş-Severin, patru în Mehedinţi şi una în Gorj.

Procurorii au emis 20 de mandate de aducere la audieri, persoanele vizate fiind suspectate de evaziune fiscală cu facturi false, prejudiciul adus statului fiind de 1.600.000 de euro, informează România TV.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/perchezitii-in-trei-judete-la-firme-suspectate-de-evaziune-prejudiciul-se-ridica-la-1-6-milioane-de-euro_99602.html#ixzz2fsnMpOAQ

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad