Perecheziții la Clubul Pandurii Tg Jiu! Condescu, suspectat de spălare de bani, fals și înșelăciune

Percheziții în această dimineață la Clubul de fotbal Pandurii Tg Jiu și la două dintre locuințele lui Marin Condescu din Tg Jiu și București, dar și la sediul unei societpți comerciale deținute de acesta.  Condescu este suspectat de către procurori de spălare de bani, fals și înșelăciune.

Percheziții au avut loc loc și la locuința Mădălinei Berbecel, apropiată a liderului sindical Marin Condescu.

Patronul clubului Pandurii a declarat pentru un post de televiziune național că se consideră însă nevinovat şi spune că nu a împrumutat clubul cu bani de la nicio societate comercială. Acesta a adăugat că banii au venit din credite pentru care a garantat cu proprietăţile sale. „Nu e niciun fel de problemă lucrurile au început mai demult. Se spune ca aş fi împrumurtat clubul cu 21 de miliarde lei vechi şi că acesti bani n-ar fi intrat. Nu e niciun fel de problemă. Acele acuzaţii pe care le-au pus asupra noatră s-au lamurit. Asa si acum. Daca asa au decis dânşii, eu n-am stiut. Se vor lamuri. Sa-si faca datoria. La Pandurii, imnic de natura penala nu s-a intamplat”, a declarat Marin Condescu pentru Realitatea TV.

Percheziţii la clubul Pandurii Târgu Jiu. Patronul Marin Condescu, suspectat de spălare de bani, fals şi înşelăciune 482

Categoria: Ultima oră

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad