Perversiuni sexuale cu o copilă de 10 ani

Un bărbat de 55 de ani, din comuna gorjeană Padeș, a ajuns după gratii după ce a supus o fetiță de 10 ani la perversiuni sexuale. Mama fetei a fost cea care a anunțat poliția.

Din ce în ce mai des, polițiștii și procurorii gorjeni au în lucru dosare în care bărbați maturi abuzează de copile și le distrug acestora viața. Vara aceasta, după gratii au ajuns mai mulți gorjeni care fie și-au agresat fiicele fie copilele iubitelor. Pe 2 august, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Padeş au fost sesizaţi direct de către B.E, despre faptul că, în cursul zilei de 31.07.2013, Nicolae Nicolăescu, de 55 ani, din comuna Padeş, ar fi săvârşit acte de perversiune sexuală cu fiica sa, o minoră în vârstă de 10 ani. Având în vedere că, din cercetările efectuate de către poliţişti, din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana, în colaborare cu ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Gorj, au rezultat probe şi indicii temeinice că suspectul Nicolăescu a săvârşit acte cu caracter obscen asupra minorei. Imediat, bărbatul a fost reținut și apoi a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru. Instanţa de judecată a dispus arestarea preventiva a suspectului pe o perioada de 25 zile şi introducerea acestuia în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Lasa un comentariu




Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad