Peste 100 de jandarmi au fost avansați în grad

4 ofiţeri, 1 maistru militar şi 99 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au fost avansaţi, la termen, în gradul următor, în cadrul unei festivităţi care a avut loc la sediul instituţiei, în prezenţa prefectului judeţului Gorj, Claudiu Teodorescu.

La reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a fost organizată şi s-a desfăşurat festivitatea de înaintare în gradul următor pentru un număr de patru ofiţeri, un maistru militar şi 99 subofiţeri în activitate, din unitatea noastră, care au îndeplinit stagiul minim în grad, precum şi celelalte condiţii în conformitate cu prevederile legale stipulate în Legea nr. 80 din 11 iulie 1995, privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare. Activitatea prilejuită de acest eveniment, a debutat cu citirea extrasului din Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în grad a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului Inspectorului şef al Jandarmeriei Gorj, pentru înaintarea în gradul următor a maistrului militar şi subofiţerilor. Prezent la această festivitate de înaintare în gradul următor a fost şi prefectul judeţului Gorj, dl. Ion Claudiu Teodorescu, care a declarat: ,,…este un moment emoţionant, într-o zi foarte frumoasă în care munca este apreciată şi importantă pentru cariera militară a dumneavoastră”. Inspectorul şef, col. dr. Robert Vîţă, a menţionat că avansarea în gradul următor profesional implică o şi mai mare responsabilitate, a ofiţerilor şi subofiţerilor avansaţi. În cadrul acestei ceremonii toţi cei avansaţi în gradul următor, din toate structurile unităţii,  au fost felicitaţi de prefectul judeţului Gorj, de inspectorul şef şi de către colegi.

Categoria: Social

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Bocutz says:

    Câți lei e mărirea de salariu?

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad