Peste 800 de profesori se „bat” pentru 40 de catedre

Peste 800 de cadre didactice din județul Gorj se vor bate anul acesta pentru cele 40 de catedre titularizările disponibile în județ. Profesorii vor susține, săptămâna viitoare (mai exact, pe data de 30 iulie), examenul de titularizare în învățământ. Dascălii vor fi supravegheați pe tot parcursul examinării prin intermediul camerelor de supraveghere.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Gorj, anul acesta, la nivelul județului, concursul de titularizare se va desfășura în trei centre de examen, respectiv la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, Colegiul Tehnic Nr.2 şi Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”. ,,Avem un număr de 40 de posturi titulare, 117 posturi complete și 251 de posturi incomplete. Avem 80 de locuri vacante, disponibile pentru cei care intră în sistemul de învățământ, 37 sunt rezervate, iar trei sunt în litigiu. Examenul se va susține în trei centre de examinare, iar cadrele didactice vor fi supravegheate prin intermediul camerelor de supraveghere”, a spus Georgeta Popescu, purtător de cuvânt în cadrul ISJ Gorj.
Cadrele didactice vor afla primele rezultate ale examenului pe data de 5 august. Cei nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestație în perioada 5-6 august, urmând ca rezultatele finale să fie afișate pe data de 8 august.

Categoria: Actualitate

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad