Peste o mie de pâini, confiscate de polițiști

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii gorjeni au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ ilicit, în valoare de 17.000 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au dispus confiscarea a peste 1.200 bucăţi pâine, 995 kg făină, 400 kg tărâţe, precum şi a altor produse de panificaţie. Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Gorj au efectuat verificări la o societate comercială cu punct de lucru în Târgu-Jiu. Întrucât a fost identificată cantitatea de 870 kg făină fără documente legale de provenienţă, societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.500 lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă indisponibilizarea în vederea confiscării a întregii cantităţii de făină. De asemenea, poliţiştii din oraşul Tismana au identificat pe A.M., de 33 ani, din Târgu-Jiu, care a oferit spre comercializare pâine şi produse de panificaţie, fără respectarea prevederilor legale, în sensul că documentele de provenienţă au fost întocmite necorespunzător. Acesta a fost amendat cu 1.500 lei. Poliţiştii au dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a 591 bucăţi pâine şi altor produse de panificaţie, în valoare totală de 600 lei.

Categoria: Dezvăluiri

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad