Petrescu critică activitatea directorului UEF Motru

Fostul șef al Unității de Foraj din Motru dă vina pe actualul director, Ion Cojocaru,  pentru situația dificilă prin care trece în aceste momente societatea.

Ilie Petrescu n-a agreat deloc faptul că directorul Unității de Foraj din Motru a spus că UEF înregistrează datorii la Finanțele Publice Gorj de pe vremea când societatea era condusă de fostul lider al Partidului Conservator Gorj, așa că a ținut să îi dea replica lui Ion Cojocaru. „Nu sunt datorii de pe vremea mea, sunt penalități la care am făcut reeșalonare. Din câte am înțeles, Ion Cojocaru lucrează pe avarie de un an. Cât am fost eu director, am făcut investiţii. Probabil, unitatea are datorii şi pentru că a trebuit să-i plătească lui trei-patru miliarde de lei vechi, bani pe care Ion Cojocaru i-a câștigat în instanță într-un proces intentat UEF. Cât timp am fost eu director, toți angajații luau tichete de masă, acum nu se mai dau. Plăteam toate delegațiile la sondori atunci, actuala conducere nu le mai dă banii pe delegații la sondori. UEF a lucrat în acest an la capacitatea de 30-40 %, nu e de mirare că se gândesc actualii șefi să îi trimită pe angajați în fără plată”, a declarat Ilie Petrescu.

Categoria: Politică

Tags: ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. tractorist de cariera says:

  este adevarat…..
  cojocaru nu ne plateste salariile de mizerie….
  de 1 luna nu am primit nimik!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. sondorul lesinat de foame.... says:

  cojocaru si haita de sacali(PNL) ne-a furat banii de delegatii!!!!!

  nici salariile nu le mai luam.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad