Petrescu: Turist prin județ, Barbu n-o să mai prindă alt mandat parlamentar în Gorj

- Prim-vicepreședintele Partidului Poporului Dan Diaconescu e nemulțumit de parlamentarii de pe colegiul Motru, senatorul Tudor Barbu și deputatul Camelia Kraibani.

Cum zona Motru suferă din ce în ce mai mult din cauza lipsei locurilor de muncă și a investitorilor, Ilie Petrescu a început să-i tragă de mânecă pe parlamentarii de pe colegiu. Consilierul local din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu s-a luat în prima fază de fostul său coleg de partid, Tudor Barbu, pe care îl consideră mai degrabă un turist decât un senator de Gorj. „Este doar un om care a trecut prin județul nostru, un turist. Nu va mai prinde un al doilea mandat de parlamentar de Gorj. Poate dacă va candida la Covasna mai  ajunge în parlament”, a spus Ilie Petrescu.

Trenul din Motru, promisiune de campanie

Ilie Petrescu nu a ratat ocazia să o critice și pe deputata de pe Colegiul numărul 4, Camelia Khraibani, pentru că nu şi-a respectat promisiunile din campania electorală. „Doamna deputat Camelia Khraibani nu a rezolvat problema trenului ce face legătura între Motru și Strehaia; din punctul meu de vedere a fost o chestiune doar de campanie electorală”, a comentat Ilie Petrescu.

Categoria: Politică

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad