Picanterie: Elena Gârjoabă a făcut atacul de panică “din cauza soţului ei”

Elena Gârjoabă a ajuns ieri la Urgenţe din cauza stresului provocat chiar de soţul ei. Surse din zona Jilţ, acolo unde lucrează ca economistă soţia lui Corneliu Gârjoabă, fost director al resurselor umane, spun că acesta i-a dat de înţeles că dacă semnează adiţionalul la contractul individual de muncă, îşi pune în pericol propria-i căsnicie. Din acest motiv, spun sursele, femeia a clacat, trezindu-se practic între ciocan şi nicovală: “În mod firesc, urma să semneze adiţionalul, dar soţul ei a ameninţat-o…. A fost un moment destul de tensionat pentru dumneaei. Aşa a ajuns la spital”. În prezent, Elena Gârjoabă nu a confirmat prin semnătură refuzul adiţionalului.

De asemenea, din 2336 de salariaţi TESA, doar 19 ( în afară de cei 18 lideri de sindicat trecuţi în producţie) mai trebuie să semneze adiţionalul la contractul individual de muncă.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Capatina lui Garjoaba says:

    Ce va intereseaza pe voi ca divortez de ea? Eu sunt acum urmarit penal pentru clasile pe care i le-am dat si ea vrea sa renunte.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Nisita says:

    Dna Garjoaba, sa va dea Dumnezeu sanatate, restul e invidie si lipsa de creier.

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad