Picanterii din dormitorul Andrei și al lui Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt un cuplu foarte unit și foarte discret. Deși nu evită niciodată întrebările presei și sunt foarte deschiși, nici artista și nici moderatorul tv nu obișnuiesc să facă publice lucruri care țin de intimitatea lor. Chiar și așa, anumite informații din interiorul casei celor doi ajung uneori în paginile ziarelor mondene.

Potrivit presei centrale, Andra obișnuiește să îi facă surprize soțului său în serile în care sunt amândoi acasă. Vedeta a declarat în repetate rânduri că iubește dantela. Potrivit unei surse din anturajul artistei, aceasta poartă dantelă nu doar la rochițe și fuste, ci și atunci când vine vorba despre lenjeria intimă. Se pare că Andra ar fi o mare fană a lenjeriei intime din dantelă, pasiunea sa fiind împărtășită și de soțul său. ,,Andra își cumpără foarte multe obiecte vestimentare de noapte, de diverse culori! Turcoazul este însă, nuanța pe care ea o adoră și, surprinzător, este și preferata lui Cătălin, care iubește această culoare!”, a povestit o apropiată a artistei pentru WOWbiz.ro.

S-au căsătorit în anul 2008

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în anul 2008, iar în anul 2010 au devenit părinți pentru prima dată. Din acel moment, lumea celor doi s-a schimbat, iar centrul atenției lor a devenit David. Chiar dacă își dorea foarte mult să devină tată și credea că este pregătit pentru acest rol, Cătălin Măruță a mărturisit că momentul în care și-a ținut, pentru prima dată, fiul în brațe a fost foarte emoționant.

Vor o fetiță

Cele două vedete abia așteaptă să devină din nou părinți! „Deocamdată nu este cazul, nu sunt însărcinată, din păcate. Ne dorim foarte mult, dar încă nu vă putem da o astfel de veste. Când o să se întâmple, o să fiu prima care o să spună. Nu o să ascund acest lucru. Mi se pare cel mai frumos lucru care se poate întâmpla într-o familie, să dai naștere unui copil. Mereu ne-am dorit o familie numeroasă. Eu vin dintr-o astfel de familie și este foarte frumos să crești înconjurat de mulți frați. Cătălin nu a avut frați, a fost singur la părinți, dar își dorește și el la fel de mult ca mine să mai avem și alți copii”, a spus Andra.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad