Pisc anunță 3.600 de viitori șomeri

Vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Ion Pisc Scrădeanu, a declarat pentru presa centrală că până la finele anului s-ar putea înregistra mii de disponibilizări la nivelul ţării, în urma privatizării şi restructurării companiilor cu capital de stat.

Acesta face cunoscute și companiile care vor face concedieri: „Este vorba despre 3.600 disponibilizări de la Poşta Română, 1.000 de disponibilizări din zona de servicii a grupului Electrica Serv, 1.000 de disponibilizări de la unităţile de producţie a energiei electrice şi termice, 1.300 de disponibilizări de la Termoelectrica Galaţi şi Brăila, dar şi de la Elcen”.

Privatizări

Ion Pisc a precizat, totodată, că procesul de privatizare mai vizează şi Complexul Energetic Hunedoara, dar şi pachetele minoritare de acţiuni de la Hidroelectrica, Nuclearelectrica şi CE Oltenia. La întâlnirea cu FMI, sindicatele au pledat pentru modificarea legii 62/2011 (a dialogului social).

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad