Pleşan a marcat primul gol de la revenirea în Bănie

Ieri, pe stadionul „Petre Deselnicu“, CS Universitatea Craiova a învins divizionara judeţeană CSO Filiaşi cu 1-0, într-un meci de pregătire. Golul craiovenilor a fost reuşit de Mihăiţă Pleşan, din lovitură de la 11 metri.

Antrenorul principal al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă, a decis ca la mijlocul acestei săptămâni să dispute un joc de verificare pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii care au evoluat mai puţin, care sunt suspendaţi sau pe juniorii clubului. Cu un prim 11 inedit – în care şi-au făcut loc suspendaţii Dragalina, Pleşan şi Izvoranu –, Stângă a abordat în forță partida cu trupa lui Gigi Ciurea. Echipa Craiovei a controlat de la un capăt la altul disputa, a fost tot timpul peste adversar. Încă din start, alb-albaştrii au deschis scorul prin Mihăiţă Pleşan, care a marcat de la punctul cu var, lovitura de pedeapsă fiind obţinută de Bardu. Gorovei a mai introdus mingea în poarta Filiaşiului, dar golul nu a fost validat, arbitrul considerând că vârful Universităţii se afla în ofsaid. În repriza secundă, Stângă a introdus juniorii clubului, care s-au comportat la fel de bine ca jucătorii de la echipa mare.

Un 11 inedit

Universitatea a început în următoarea formulă: Irimia – Vişan, Scarlat, Izvoranu, Geamănu – Bardu, Pleşan, Dragalina, Cîju – Gorovei, Gueye. După pauză au mai intrat: Pârvu, Andruţa, Cebuc, Dragomir, Stancu, Mincă, Nica.
Pentru CSO Filiaşi, echipă pregătită de Gigi Ciurea, au evoluat: Lascu, Barbu, Lupu, Sodoleanu, Pais – Ianîcu, Hrelea, Borneci, Creţu – Pîrvuică, Răducanu. Pe parcurs au mai intrat: Robu, Niculete, Săvulescu, Birtu, Porumbescu, Mohorea.

Cîju: „Pot intra în pregătire normală de săptămâna asta“

Enache Cîju, mijlocaşul Universităţii Craiova, a revenit pe teren în amicalul cu CSO Filiaşi, după o lună şi jumătate de absenţă. Despre partida de ieri, Cîju a spus: „Domn profesor Stângă ne-a spus că este un meci pentru cei suspendaţi şi pentru cei accidentaţi, să îi putem prinde din urmă pe ceilalţi colegi. Eu merg destul de bine cu recuperarea. Am primit acceptul doctorului. Pot intra normal de săptămâna asta şi, ajungând la o condiţie fizică bună, sper să pot intra şi la un joc oficial”.
Jucătorul Universităţii a comentat startul de campionat şi perspectivele echipei: „Din păcate, şi cu mine, şi fără mine, cred că aceeaşi era situaţia. Acum e mai bine şi sperăm să vină şi rezultatele. Mai ales că, prin noile achiziţii, echipa a căpătat un plus de experienţă. Atât Izvoranu şi Pleşan, cât şi cei doi jucători de la Sportul ne vor ajuta mult în atingerea obiectivelor”. Despre partida de sâmbătă, Cîju a spus scurt şi cuprinzător: „Este obligatoriu să câştigăm cu UTA“. Cîju se accidentase la mână în jocul de pregătire din vară cu Poiana Câmpina, el fiind apoi supus unei intervenţii chirurgicale.

Stancu: „Ne-am obişnuit cu noul staff“

Căpitanul Universităţii Craiova din partida cu Olimpia Satu Mare, Ionuţ Stancu, nu a fost folosit de Ovidiu Stângă în amicalul cu CSO Filiaşi. El a fost prezent însă la stadionul „Petre Deselnicu“ pentru a-şi urmări la lucru coechipierii. Stancu a spus: „Ne-am obişnuit cu noul staff tehnic. Iar atmosfera e alta, mai ales că a venit şi victoria de sâmbătă cu Olimpia. Au fost aduşi jucători care au evoluat mult timp în Liga I şi acest lucru ne va ajuta cu siguranţă să ne atingem obiectivele“.

Categoria: Sport

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad