Polițist local, premiat pentru implicare

Octavian Frățilescu, polițistul local care a intervenit prompt pentru a încerca să îi salveze viața unui târgujian căzut în stradă, va fi premiat de către Asociația Polițiștilor Locali. Albert Zorzon, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Târgu-Jiu, a declarat că în prezent propunerea este analizată de cei de la această asociație. „Instituția noastră nu îl poate premia pe domnul Octavian Frățilescu, însă gestul său a fost apreciat și a primit felicitări din partea tuturor colegilor și a conducerii. Conducerea Asociației Polițiștilor Locali a luat în discuție premierea polițistului. Gestul său a fost unul de lăudat, a dat dovadă de implicare, omenie, a făcut tot ce a putut pentru a îi salva viața acelui om, când nimeni altcineva nu încerca acest lucru. Rar întâlnim în realitatea cotidiană asemenea oameni. Suntem mândri că este colegul nostru”, a spus Albert Zorzon.

Categoria: Eveniment

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. coco says:

    va spun eu de acest Fratilescu,este un corupt ordinar imi e rusine sa spun ca face parte din Politia Locala Tg Jiu.in fiecare zi merge la tigani care vand haine pe strada 22 dec 1989 si isi face plinu de bani in loc sa le dea amenzi accepta sa ia spaga cate 20 30 lei sa le lase in pace.e un corupt ordinar face de ras haina de Politist.rusine domnule Fratilescu

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad