Polițiștii caută persoana sau persoanele care au vandalizat un bancomat din Vădeni

Un bancomat situat în cartierul Vădeni din municipiul Târgu Jiu a fost vandalizat miercuri după-masă. Apelul pe 112 a fost primit la ora 17, 15.

Hoţii au dorit fie să spargă bancomatul pentru a lua bani, fie să sustragă dispozitivul de citire a cardurilor. Poliţia a început o anchetă pentru a verifica ce s-a întâmplat şi pentru a da de urma celor implicaţi în distrugerea parţială a bancomatului. „Un ATM din cartierul târgujian Vădeni a fost vandalizat de persoane necunoscute. Am fost sesizați de reprezentantul unei unități bancare care ne-a spus că ATM a fost distrus de autori necunoscuți. A fost constituit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Poliția face cercetări pentru a identifica autorii și a lămuri starea de fapt. ATM-ul nu era prevăzut cu o cameră de supraveghere. Dispozitivul de citire a cardului a fost distrus”, a spus Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Reprezentantul unității bancare le-a spus polițiștilor că hoților le era imposibil să fure bani din bancomat.

Categoria: Ultima oră

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. daniel says:

    hotoboc face dinastea……….nu are cine altcineva.

    Thumb up 2 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad