Pompieri gorjeni, la un concurs interjudețean la Caransebeș

Faza interjudeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă are loc în perioada 1-2 august la Caransebeș. Nouă angajați ai ISU Gorj participă la acest concurs.

În perioada 01-02 august, în municipiul Caransebeş se desfăşoară faza III-a, zonală a „Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă”, ediţia 2013. Concursul este organizat de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş Severin şi alături de lotul reprezentativ al I.S.U. Gorj, mai participă loturile inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă din judeţele: Mehedinţi, Dolj, Vâlcea şi Caraş Severin. Lotul reprezentativ al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Gorj este format din nouă membrii, opt concurenţi şi un şef de lot. Concursul se desfăşoară pe parcursul a patru probe specifice („Scara de fereastră”, „Realizarea dispozitivului de intervenţie”, „Pista cu obstacole pe distanţa de 100 metri” şi „Ştafeta 4×100 metri”), lotul clasat pe primul loc după desfăşurarea acestor probe de concurs va participa la faza naţională a acestor concursuri ce va avea loc în luna septembrie.

Categoria: Social

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad