Ponturi pentru a ajunge mai ușor la orgasm

Stresul de zi cu zi poate scădea performanțele sexuale, însă există câteva lucrui care te pot ajuta să ajungi mai repede pe culmile plăcerii. Iată de ce să ții cont pentru o partidă de amor reușită!

Nu te duce direct în pat

Calea spre orgasm este … preludiul. Îți va fi cam greu să te bucuri de momentele intime dacă te vei grăbi să termini mai repede. Poate că ești obosită, dar o cină romantică în doi însoțită de câteva îmbrățișări și săruturi mărunte te vor stimula să trăiești fiecare clipă.

Lasă-te pradă imaginației

De ce să faci sex ca la carte? Poate că anumite sfaturi îți vor fi de folos, dar fiecare persoană este diferită și pentru a avea momente de vis este bine să experimentezi. Așa vei ști exact ce-ți place și îți poți ghida partenerul.

Exercițiile, un rău necesar

Studiile au arătat că femeile care fac exerciții Kegel în mod regulat, ating orgasmul mult mai repede decât celelalte. Totul constă în exercițiile din pelvis. Încordează mușchii cât de tare poți și menține poziția pentru trei secunde. Repetă exercițiu de trei ori pe zi.

Poziția sexuală, extrem de importantă

Anumite poziții sexuale ușurează calea spre orgasm. Cea mai indicată este cea în care femeia stă deasupra. Ea este cea care deține controlul și poate alege unghiul care să-i stimuleze zonele erogene, iar bărbatul are acces liber la sânii săi. Nici poziția pe la spate nu ar trebui evitată. Poate că nu se numără printre preferatele tale, dar după ce vei vedea cât de comod este și ce senzații îți oferă, cu siguranță o vei încerca mai des.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad