Popriri pe salariile și pensiile datornicilor din Arcani

Primăria Arcani are de recuperat de la localnicii plătitori de taxe și impozite peste un miliard de lei vechi, astfel că reprezentanții instituției au decis să pună popriri pe veniturile sătenilor datornici.

Edilul comunei Arcani a decis ca iluminatul public din satele localității să fie oprit. Din păcate, datoriile Primăriei Arcani către CEZ sunt destul de mari, aceasta fiind singura posibilitate de a mai face economii. „Stăm rău cu banii, chiar și cu banii de salarii, așa că am decis să punem popriri pe salariile datornicilor, acolo unde putem.  Avem și iluminatul public tăiat în comună, avem datorii către firma de electricitate, ne-au luat contoarele pentru neplată. De o lună și jumătate au reziliat contractul pentru neplată. Primăria Arcani are o datorie de 100 milioane lei vechi către firma de electricitate, sunt bani pe care nu îi avem. Avem datorii de recuperare de la localnici, care nu își achită impozitele și taxele locale, așa că am decis să punem poprire pe pensii și salarii. Avem peste un miliard de lei vechi de recuperat. Unii nu au impozitele plătite nici în trecut. Trebuie să luăm măsuri”, a spus Vasile Popescu, primarul comunei Arcani.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad