Portocaliii Berca și Fugaru se trag de urechi!


- Eduard Berca îl face pe Ion Fugaru politruc. Pedelistul de la Târgu-Cărbunești afirmă că Berca e blatist.

Liderul democrat-liberalilor de la Târgu Jiu, Eduard Berca, și-a ieșit din pepeni, după ce președintele Partidului Democrat Liberal de la Târgu-Cărbunești a declarat săptămâna trecută că data de doi septembrie va aduce schimbări importante pe scena politică a judeţului.„ Nu cred că îi convine domnului Ion Fugaru să o țină din sancțiune în sancțiune. E treaba lui dacă prefer să fie mai degrabă un politruc decât un om politic. În momentul de față se reprezintă doar pe dânsul când face astfel de declarații. De unde să ştiu ce-o să se întâmple pe doi septembrie? Poate o să plouă mai mult! Dar dac-o fi totuşi ceva, o să meargă lumea la domnul Fugaru să-i dea cu ghiocul”, a declarat președintele PDL Târgu-Jiu, Eduard Berca.

Fugaru: Berca să spună cum a făcut blat pentru alegerile de la primărie

Democrat-liberalul de la Târgu- Cărbunești nu a rămas dator colegului său de partid și i-a dat replica.„Eduard Berca are multe de învăţat din viaţa politică, este unul din oamenii folosiţi să atace anumite persoane. Eu le mai transmit o dată: nu sunt eu opoziţia din Gorj, să critice USL-ul. El trebuie să le explice colegilor din PDL acel blat de la alegerile locale pentru primăria Târgu Jiu. Ion Ruşeţ l-a ales să candideze pentru că era un om slab”, a declarat Ion Fugaru.


Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad