Posturi vacante în administrațiile publice din Gorj

Primăriile Vladimir, Căpreni și Licurici au scos la concurs patru posturi: de secretar (2), consilier clasa I la Compartimentul de mediu și consilier clasa I în cadrul Compartimentului financiar contabil.

Primăria Comunei Vladimir organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Compartimentului urbanism şi protecţia mediului. Anunțul a fost postat și pe site-ul http://posturi.gov.ro/judetul/gorj/. Aceeași primărie va organiza concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de consilier clasa I, gradul profesional principal, în cadrul Compartimentului financiar-contabil. Cei interesați își pot depune dosarele până pe 5 octombrie, iar relații suplimentare se pot obține la secretariatul primăriei, telefon 0253/230.299. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Licurici. Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 10 octombrie, ora 10.00 (proba scrisă). Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani. Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar al comunei Căpreni. Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 07 octombrie 2013, ora 10.00 )proba scrisă).

Categoria: Actualitate

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad