Posturile libere din administrație, pe internet

Guvernul a lansat portalul unde sunt făcute publice toate posturile libere din administraţie. Cei interesați să aplice pentru un loc de muncă în administrația publică locală vor afla mult mai repede de acum încolo ce posturi sunt libere.
www.posturi.gov.ro centralizează deocamdată peste 250 de anunţuri privind locurile de muncă vacante din administraţia publică locală şi centrală din toată ţara. Fiecare anunţ cuprinde şi detalii legate de modalitatea în care solicitanţii pot aplica, plus informaţii despre dosarul de concurs. „Persoanele interesate pot efectua căutări în funcţie de localitatea dorită sau în funcţie de cuvinte-cheie, nivelul de pregătire necesar pentru ocuparea poziţiei, angajator sau data la care au fost publicate posturile libere”, scrie pe acest site. Și prefectul Claudiu Teodorescu a anunțat că, datorită acestui site, angajările din domeniul administrației publice vor fi mai transparente.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad