Prefectura Gorj caută juriști

Alegerile parlamentare din data de 9 decembrie le bagă bani în buzunare gorjenilor. Prefectura Târgu Jiu caută juriști (și nu numai) pentru birourile electorale ale secțiilor de votare. Începând din această săptămână, toți gorjenii pot depune cereri pentru a fi membri în birourile electorale, pentru acest serviciu ei fiind răsplătiți cu suma de 95 de lei pe zi.

Cei care au studii de specialitate în domeniul juridic vor avea o șansă în plus să fie aleși ca membri în birourile electorale. Dacă numărul acestora este prea mic, se va apela la gorjenii cu studii superioare în alte domenii sau la cei cu studii medii. Termenul limită pentru desemnarea celor trei magistrați care vor face parte din Biroul Electoral Județean este 30 octombrie, iar tragerea la sorți pentru desemnarea membrilor este programată pentru data de 24 noiembrie.
În data de 9 decembrie, gorjenii sunt așteptați la urne pentru a treia oară în decursul acestui an, de această dată pentru a-și alege parlamentarii.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad