Prima întâlnire: între succes şi dezastru. 3 idei de evitat!

Fiorii primelor schimburi de mesaje sau ale primelor telefoane, mai ales în cazul celor care se cunosc pe site-urile de dating şi matrimoniale, pot fi cu uşurinţă stinşi dacă prima întâlnire este dezastruoasă. Ca să ştie la ce se aşteaptă, femeile, în proporţie de 67%, şi bărbaţii, în proporţie de 40%, caută date despre partenerul lor pe Google, înainte de prima întrevedere, arată un sondaj al Sentimente.ro, liderul pe piaţa de matrimoniale din România.
Studiul mai arată că 46% din femei şi 49% din bărbaţi urăsc ideea unei prime întâlniri la care să fie prezente şi rudele vreunuia dintre parteneri. În plus, ambele sexe îşi doresc să poată purta o conversaţie cât mai plăcută la prima întalnire, aşa că, dacă ai de gând să planifici o ieşire în club, renunţă la această idee. Aproximativ 40% spun că nu ar vrea să se întâlnească în bar, club, la un concert sau orice alt loc gălăgios. Dorinţa de intimitate şi apropiere face însă ca persoanele care îşi caută dragostea online să accepte chiar şi o primă întâlnire în pustietate: doar 13% din bărbaţi şi 23% din femei ar considera acest lucru nepotrivit, chiar îngrijorător.
Studiul Sentimente.ro a mai arătat că femeia care-şi caută pe internet sufletul pereche, a avut doua-cinci relaţii, care au durat peste un an, pune preţ pe etnie şi religie atunci când îşi caută un partener, şi se simte încrezătoare în ea însăşi. Ea nu are reținereri că nu va fi plăcută la o întâlnire offline, chiar dacă recunoaşte că singurul aspect asupra căruia are rezerve în a fi total sinceră este vârsta.
Pe de altă parte, bărbatul aflat în căutarea sufletului pereche este ceva mai experimentat, a avut peste cinci relaţii cu o durată medie de un an. Spre deosebire de sexul opus, acesta este destul de nesigur la prima întâlnire, având chiar mai multe emoţii decât partenera sa. Preferă să nu dea detalii despre înălţime, tocmai pentru a nu dezamăgi.
Ce este cel mai important lucru este însă că, atât femeile (90%), cât şi bărbaţii (83%) îşi doresc să găsească online un partener la care să vină seara acasă. Doar 7% îşi doresc să găsească un partener pentru distracţie şi 6% din bărbaţi şi mai puţin de 1% din femei vor doar o aventură de-o noapte.
Sondajul Sentimente.ro a fost desfăşurat online, în perioada 22 – 31 mai, pe un eşantion de 10856 de respondenţi.

Categoria: Despre sex

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad