Prima zi de școală a crescut vânzarea la flori

Prima zi de școală a fost una importantă nu doar pentru elevi, părinții acestora sau cadrele didactice care le vor fi alături micuților în următorul an școlar, ci și pentru comercianții de flori. Aceștia au avut vânzări mai ceva ca de 8 martie. Elevii au vrut să le ofere flori educatoarelor, învățătoarelor sau profesoarelor, iar acest lucru le-a adus venituri frumoase florarilor.
Cei care au cumpărat flori pentru cadrele didactice au scos din buzunare sume cuprinse între câțiva lei și câteva zeci de lei, prețurile buchetelor de flori pornind de la 10 lei. „Am făcut vânzare ieri. Ne-a mers foarte bine! Fiind prima zi de școală, părinții au vrut ca cei mici să le ofere flori la profesoare. Am vândut zeci de buchete de flori în doar câteva ore. Cei care au venit să cumpere au avut de unde alege. Prețurile pentru un buchet au pornit de la 10 lei și puteau să crească în funcție de numărul de flori și de specia de flori pe care cumpărătorul le comanda”, a spus Maricica, comerciant.

Categoria: Actualitate

Commentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vasile says:

  Va multumim,asa a zis vanzatoarea de flori cand am cumparat.Eu am continuat si am zis ,pentru prostie.In toate tarile UE nu se accepta nici macar un firisor de iarba numai la noi,prostia romanului.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. dan says:

  din prima zi la scoala 4 le au cerut 60 ron la copii

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. cipi says:

  Inseamna ca avandut multe flori si directoarea florareasa de la Ciuperceni……de aceea vinery nu era la scoala….l-a pus si pe primar sa vanda cu ea?Sunt nedespartiti la conducerea scolii..

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad