Primar PDL, atacat de un membru PSD chiar în sediul partidului

Toma Stamatoiu, fostul candidat la primăria comunei Turburea din partea Uniunii Social Liberale, a reușit „performanța” de a lansa o serie de atacuri la adresa pedelistului Ion Bârcă chiar din „casa” democrat-liberalilor gorjeni.

 

Momentul incredibil s-a produs, joi, în conferința de presă săptămânală a democrat-liberalilor gorjeni. Practic, pe ordinea de zi a conferinței săptămânale a Partidului Democrat Liberal s-a aflat un singur punct. Subiectul principal a fost primarul comunei Turburea. Astfel, foștii viceprimari ai comunei, președintele PDL Turburea, Ion Popovici, și fostul candidat la primăria Turburea din partea Uniunii Social Liberale, Toma Stamatoiu, dar și șeful serviciului de gospodărire a apelor din localitate au sărit cu acuzații la adresa lui Ion Bârcă. „Am fost schimbat din funcția de viceprimar printr-o manevră a primarului Bârcă. Eu am crezut în el, l-am ajutat să ajungă primar. La dânsul predomină doar interesele personale”, s-a plâns Ion Popovici. Șeful portocaliilor din Turburea l-a acuzat pe primar că încearcă să desființeze Serviciul Public de Gospodărire a Apelor.

Ilegalități sesizate și de directorul serviciului de apă

Marius Badea a luat și el cuvântul la conferința de presă organizată de Partidul Democrat Liberal. Ținta numărul unu, evident, a fost tot primarul Ion Bârcă. „A folosit serviciul de gospodărire a apelor în interes electoral. Domnul Bârcă a făcut presiuni asupra mea să finanțez din banii societății alte investiții pe care dorea dânsul să le facă pe raza comunei. Vrea să desființeze servicul de apă din interes politic și pentru a acoperi ilegalitățile comise de fostele conduceri ale serviciului de gospodărire a apelor”, a declarat directorul Serviciului de Gospodărire a Apelor din Turburea, Marius Badea.

Pesedistul Stamatoiu a completat acuzațiile

Toma Stamatoiu, fost viceprimar al comunei Turburea, actual membru PSD, lucrează la Serviciul Public de Gospodărire a Apelor din anul 2008. Acesta l-a acuzat pe primarul Ion Bârcă că a pus în fruntea societății directorii care au cheltuit, după bunul plac, circa șapte miliarde de lei vechi, bani ce trebuia investiți în lucrări la alimentarea cu apă. „Nu știu cei de la PSD că am venit la conferința de presă a PDL. Am venit să spun adevărul despre alimentarea cu apă a comunei Turburea. Ar trebui să mă înțeleagă cei de la USL că am venit aici. Pot să mă excludă, dar adevărul primează”, a declarat Toma Stamatoiu.

Bârcă: Stamatoiu și Badea –niște neica nimeni

Replica primarului comunei Turburea, Ion Bârcă, la acuzațiile venite la adresa sa au fost tăioase: „Toma Stamatoiu a fost declarat incompatibil de Prefectura Gorj. Eu l-am adus în politică, vindea roșii pe marginea străzii. Marius Badea a fost cercetat pentru pedofilie. Uitați și dumneavoastră de cine se înconjoară Dan Vâlceanu. În Turburea, Stamatoiu și Badea sunt neica nimeni”, a comentat Ion Bârcă.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad