Primarii gorjeni se plâng că n-au avut bani de investiții în 2013


•    Vezi ce-au reușit să realizeze în acest an edilii de la Crușeț, Bumbești-Pițic și Mușetești

A trecut mai bine de jumătatea anului 2013 și majoritatea primarilor din județ nu prea au cu ce se lăuda pe plan investițional. Autoritățile locale au tot sperat că vor primi bani de la guvernul Ponta pentru proiecte depuse în anii trecuți, dar speranța lor a fost în zadar.

Unul dintre primarii nemulțumiți este cel al comunei Crușet, Viorel Drăgușin. „2013 este un an ratat din punct de vedere investițional. Am avut o mare șansă de a ne uni cu zece localități din județul Dolj, am format un Grup de Acțiune Locală și am obținut 145.000 de euro pentru modernizarea unor drumuri din centrul civic al comunei. Sincer să fiu, doream să fac și eu mai mult pentru localitate. Credeam că ţara va fi un şantier în lucru, după ce Uniunea Social-Liberală va prelua conducerea ţării”, a declarat edilul Viorel Drăgușin.

Nioață are speranțe pentru 2014

Nici în comuna Bumbești-Pițic, primarul Michi Nioață, nu a putut face mare lucru. „În afară de banii care mi-au venit de la Consiliul Județean pentru niște drumuri, nu am reușit să obținem finanțare pentru niciun proiect, nu am nicio investiție nouă. A fost un an greu în care am făcut devize, proiecte, dar acum așteptăm să obținem bani în 2013. Am promisiuni de la deputatul Mihai Weber și de la vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ciprian Florescu, că voi obține bani anul viitor pentru mai multe investiții”, spune edilul.

Ciobea spune lucruri trăsnite

Primarul comunei Mușetești face o declarație mai puțin obișnuită când vine vorba despre banii de investiții. „Cred că ar fi ceva anormal să avem niște bani pentru investiții, dar pentru că nu avem, e ceva normal. Dacă am primi ceva bani, ar fi un lucru deosebit. Din punctul meu de vedere, anul 2013 nu este ratat pentru că am început lucrările atât la alimentarea cu apă, dar și la canalizare. De la Revoluție încoace, toate guvernele fac treabă doar pe final de mandat, așa se întâmplă și cu acest guvern. Are de suferit comunitatea locală”, afirmă primarul comunei Mușetești.


Categoria: Politică

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad