Primarul Cârciumaru i-a oferit protecție lui Marin Condescu

Florin Cârciumaru a devenit pentru scurt moment purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Victor Ponta. Imediat după vizita premierului de la Târgu Jiu, Florin Cârciumaru s-a grăbit să informeze opinia publică cu privire la scandalul dintre CEO și Marin Condescu, spunând că-l citează pe Victor Ponta. Mai exact, primarul orașului a reușit să-i imprime premierului opinia personală în legătură cu intenția conducerii CE Oltenia de a-l demite pe Marin Condescu din fruntea CA al CS Pandurii Târgu Jiu, idee pe care primarul a dezaprobat-o public, oferindu-i protecție lui Marin Condescu.

Prin urmare, premierul, neștiind probabil de acuzațiile de corupție ce-l vizează pe ortacul-șef , a sugerat conducerii CEO „să dialogheze” cu Marin Condescu și să aplaneze conflictul, nu să-l demită. Și asta chiar dacă fondurile pe care le-a administrat Condescu în calitatea de președinte al CA la Pandurii, au luat cu totul alte căi. Dar iată ce a declarat mai exact primarul orașului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru: „În discuția pe care a avut-o prim-ministrul cu domnul Condescu, cât și cu directorul general Laurențiu Ciurel, a fost abordată și această problemă (a CS Pandurii – n.red) și că dacă s-a dorit liniște în jurul complexului, dânsul își dorește ca și în jurul echipei de fotbal să fie liniște, cel puțin până la sfârșitul anului. Și aici îl citez pe dânsul (pe prim-ministrul Ponta – n.red.): nu este de ici, de colo ca o echipă din Târgu Jiu să fie vicecampioană și să ajungă la un nivel de performanță pe care l-a atins”.

Categoria: Politică

Tags: , ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. D Deman says:

    Nu prea inteleg cum functioneaza chestia asta; cum se amesteca calitatea de patron de firme cu cea de sindicalist sef si amandoua cu cea de presedinte de club; asta e mai tare ca Oprescu, ala care era director la 4 spitale si facea 4 operatii simultan, in spitale diferite…

    Iar in timpul liber alerga dupa maidanezi!

    Thumb up 1 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad