Primarul Cârciumaru, la managerul CEO

- Gură de oxigen de la UEFA

Primarul municipiului, Florin Cârciumaru, a încercat să-l înduplece vineri pe managerul CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, să aprobe finanţarea pentru Pandurii, prevăzută de altfel în bugetul companiei.

Edilul a fost refuzat, Laurenţiu Ciurel spunându-i că Pandurii va primi finanţarea CEO numai în cazul în care vor fi gestionaţi de preşedintele executiv al clubului, Eugen Pârvulescu. Între timp, CS Pandurii a primit fondurile de la UEFA, adică o sumă de aproximativ, 1,3 milioane de euro. Florin Cârciumaru a intervenit pe lângă conducerea companiei, încercând să obţină pentru cheltuielile echipei de fotbal târgujiene un milion de euro. CE Oltenia va finanţa clubul condus de Marin Condescu numai dacă acesta va fi înlăturat din conducerea CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în aşa fel încât finanţarea să fie gestionată în mod corect şi transparent, de oameni credibili din fruntea clubului, după cum transmite conducerea CE Oltenia.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad