Primarul Cârciumaru scrie pe blog din viitor

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, are un nou blog pentru a comunica cu târgujienii şi nu numai. Acesta poate fi accesat la adresa http://blog.targujiu.ro Din păcate, persoana care îi administrează blogul edilului a uitat, se pare, în ce lună suntem și în loc să posteze ultimul articol pe data de 7 iulie, a scris 7 august. Recomandăm mai multă atenție pe viitor! La începutul acestei luni, primarul Florin Cârciumaru declara că şi-a îmbunătăţit pagina de blog, întrucât primeşte foarte multe sesizări şi petiţii prin intermediul internetului, numărul acestora fiind în creştere în raport cu cele primite pe numărul gratuit 984. Cârciumaru primește foarte multe sesizări și pe site-ul www.domnuleprimar.ro.

Categoria: Actualitate

Tags:

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Gică says:

    Poate spune don premar si ce film va rula in urmatorii 10 ani la Dacia. Speram ca unul de… succes…

    Thumb up 1 Thumb down 0

  2. vasile says:

    Domnule primar,de ce s-a suspendat programul de reabilitare a blocurilor,si ma refer in special la cele din zona centrala,aparand o evidenta discrepanta intre cele doua tronsoane de pe VICTORIEI,evident si un aspect neplacut ata pentru noi,dar mai ales pentru cei ce ne viziteaza orasul?!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad