Primarul din Țicleni, prins băut la volan, după ce venise de la cheful inginerului Băran!

Constantin Radu, edilul orașului Țicleni, a rămas de câteva zile… pieton! Primarul a fost prins băut la volan, nefiind iertat de polițiștii din urbea pe care o conduce. Radu a achitat și o amendă de 720 lei pentru contravenția pe care a comis-o.

Primarul din Țicleni a rămas pieton zilele trecute, când, după ce a petrecut ore în șir la un chef al inginerului Băran (tot din Țicleni – n.red.). Inginerul Băran a fost sâmbăta trecută socru mare, la nunta fiului său participând aproximativ 1.000 de persoane, printre care și aleșii locali. Cheful de nuntă a continuat și luni seara, și marți seara, aceasta fiind și seara cu bucluc pentru edil! Acesta plecat cu mașina, deși consumase alcool. Se pare că cineva de la cheful la care a băut edilul le-a dat pontul polițiștilor Vâlceanu și Filipescu, care l-au și oprit pe edil în trafic și l-au pus să „încerce” etilotestul. Din păcate pentru primarul Constantin Radu, polițiștii nu au trecut cu vederea faptul că acesta consumase alcool și apoi s-a urcat la volan: l-au amendat (720 lei este amenda minimă, 9-20 puncte – n.red.), dar i-au suspendat și permisul de conducere.

Categoria: Eveniment

Tags: , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. radu says:

    De ce nu se spune care a fost rezultatul la etilotest ?

    Thumb up 2 Thumb down 0

  2. M.F. says:

    Rezultatul la etilotest 0, 15

    Thumb up 0 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad