Primarul PSD, Victor Geogia, e decis: nu-l va mai vota pe Antonescu la prezidențiale

Edilul este deranjat de atitudinea și declarațiile din ultima vreme făcute de președintele PNL.

 

Picătura care a umplut paharul pentru primarul social-democrat al comunei Bengești- Ciocadia a fost declarația făcută, duminică seara, de președintele Partidului Național Liberal la Digi 24. Crin Antonescu a fost întrebat de moderatorul emisiunii la care a participat: „Cine este liderul opoziției din România?”. „Cred că tot eu“, a răspuns șeful liberalilor. Crin Antonescu și-a explicat în cele din urmă răspunsul dat în felul următor: „Suntem la guvernare, într-o majoritate parlamentară, dar nu suntem la putere. Mă refer la mine şi la PNL, cel puţin”. Aceste declarații l-au făcut pe primarul PSD, Victor Geogia, să spună că nu-l va mai vota la prezidențiale pe Crin Antonescu. „Cred că Antonescu a uitat că face parte din USL. E o declaraţie foarte proastă. PSD-ul ar trebui să-şi desemneze candidat la prezidenţiale, eu nu-i mai fac campanie lui Antonescu. O să discut cu liderii PSD din județ și le voi spune că partidul nostru trebuie să desemneze un candidat propriu. Eu nu-l voi mai vota pe Crin Antonescu președinte. Când face asemenea declarații, înseamnă că nu este un lider politic și atunci când va ajunge președinte, va face greșeli și mai mari”, a declarat Victor Georgia.

Glumițele lui Antonescu nu sunt bune

Vicepreşedinte Partidului Social Democrat, Ion Gruescu, consideră că este nevoie ca în interiorul Uniunii Social-Liberale să se poarte noi discuții. Ion Gruescu nu digeră declarațiile lui Crin Antonescu: „Domnul Antonescu este un om mai libertin în declaraţii. Trebuie însă discutat foarte serios, pentru că astfel de glumiţe spuse pe post nu sunt bune”, comentează primarul social-democrat al comunei Negomir, Ion Gruescu.

Bucurescu l-ar vrea pe Ponta candidat la prezidențiale

În cazul în care se va ajunge până la urmă ca toate cele trei formațiuni politicie din interiorul Uniunii Social Liberale să își desemneze fiecare câte un candidat la alegerile prezidențiale din 2014, primarul comunei Slivilești ar vrea ca din partea PSD să se bată pentru președinția țării actualul premier al României, Victor Ponta. „Liderii Partidului Național Liberal să-şi asume responsabilitatea guvernării şi la bine, şi la rău! Guvernarea este destul de grea. Cu siguranță Victor Ponta ar fi cel mai bun candidat la prezidențiale dacă Partidul Social Democrat va hotărî să își desemneze candidat”, este de părere Sorin Bucurescu.

Protocolul trebuie respectat

Primarul comunei Stănești spune că trebuie respectată înțelegerea făcută de cele trei partide (PSD, PNL și PC), la înființarea Uniunii Socail Liberală, aceea ca președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu, să fie susținut pentru scaunul de președinte al României. „Dacă USL-ul este la putere, înseamnă că și PNL-ul este la putere. Poate Crin Antonescu s-a exprimat greşit. Acum e târziu să ne punem candidat la prezidenţiale. Protocolul USL trebuie respectat”, afirmă edilul de la Stănești, Vasile Pârvulescu.

Categoria: Politică

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. dian says:

  Geogia de ce nu spui ca te-au pus Calinoiu si carciumaru..cei doi c de la c…t!
  Pacat ca dumneata esti om de valoare , aproape de pensie si ar trebui sa ai niste principii de respectat.
  USL-ul a devenit mai rau decat PDL-ul.
  Asculta si de oamenii din popor …ca ei sunt baza!

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad