Primul lider din FNME, trimis în judecată – Fluerătoru, acuzat de complicitate la abuz!

Sindicalistul Cristea Fluerătoru a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Târgu-Jiu, în stare de arest preventiv. Fluerătoru este acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Alături de sindicalistul Cristea Fluerătoru au mai fost trimiși în judecată și alți doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, Nicolae Giuran şi Sandu Benga. Cristea Fluerătoru, Nicolae Giuran şi Sandu Benga sunt acuzaţi de comiterea unor infracţiuni care au legătură cu proiectul de modernizare a drumului Ştiucani – Miculeşti, care traversează comuna gorjeană Slivileşti. Cristea Fluerătoru a fost trimis în judecată pentru complicitate de abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Nicolae Giuran şi Sandu Benga sunt la rândul lor acuzaţi de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul în acest dosar a fost estimat la peste 900.000 de lei, rezultat din lucrări neexecutate care au fost facturate şi încasate în cadrul contractului de reabilitare a drumului Ploştina – Ştiucani. Procurorii au finalizat dosarul în care s-a verificat modul de cheltuire a banilor pentru reabilitarea drumului Ploştina – Ştiucani – Miculeşti – Slivileşti – EMC Motru. Firma sindicalistului, TISECO CONSTRUCT SRL Motru, a executat, în noiembrie 2006, lucrări la acest drum.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad