Probleme în paradis?! Cătălin Măruță nu mai poartă verigheta

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre puținele cupluri din showbizzul românesc care nu au apărut niciodată în presă cu scandaluri sau cu acuzații de infidelitate. Cei doi au cariere separate care le solicită foarte mult timp, dar atunci când sunt împreună petrec fiecare clipă împreună, iar acest lucru le păstrează relația la fel de frumoasă ca la început. Atât Andra cât și Cătălin sunt complet dedicați vieții de familie și fiului lor David.

Cătălin Măruță a fost surprins de curând, într-un club din Costinești, la un eveniment al cărui prezentator era, fără verighetă, iar  acest lucru le-a dat fanilor de gândit. Despre faptul că a fost surprins fără simbolul uniunii dintre el și soția sa, Cătălin Măruță a spus că a fost o pură întâmplare, pentru că se afla la mare a preferat să scoată verigheta de pe deget pentru a fi sigur că nu o pierde atunci când se află în apă. ,,Ce explicație să dau la faptul că n-am avut verigheta pe deget? Eram la mare, mai faci baie, îți mai alunecă, normal că… decât s-o pierd am preferat s-o scot. Nu e nimic neobișnuit la mijloc!”, a spus târgujianul pentru wowbiz.ro

Vor să devină din nou părinți

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu din anul 2006, atunci când relația lor a devenit oficială. În anul 2008, cei doi au devenit soț și soție, iar nunta lor a fost evenimentul anului la Târgu Jiu. Fructul iubirii lor a venit pe lume în anul 2010 și se numește David. Cele două vedete formează o familie unită, iar băiețelul lor este cel mai important pentru ei. Cei doi au declarat întotdeauna că iubesc copiii și că își mai doresc cel puțin unul, de preferință o fetiță.

Andra: „Nu suntem geloși”

Se pare că Andra și Cătălin Măruță sunt atât de uniți ca și cuplu încât nu există gelozie între ei. Artista a declarat că relația dintre ea și soțul său este una bazată pe încredere. ,,Cătălin nu este gelos, pentru că nu are motive. Eu sunt genul de persoană care oferă încredere jumătății sale. Nu cred că am dat vreodată de bănuit. Deci, Cătălin nu are gesturi de om gelos. Deși se spune că este bine să fii un pic gelos. Mesajele pe care le primesc de la fani pe pagina de Facebook a emisiunii «Românii au talent» nu au cum să îl bage la idei. Întotdeauna au fost păreri și idei; dacă s-au schimbat în bine, mă bucur! Dar să știi că sunt foarte multe mesaje și pentru el, pe Facebook-ul de la Happy Hour! Dar eu sunt mândră că am un soț așa frumos și apreciat!”, a spus Andra pentru Perfecte.ro.

Categoria: Monden

Tags: , ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad