Profesor cu nota 2. Fiul primăriţei Buşe, cel mai deştept din curtea şcolii!

Odrasla primăriţei din comuna Stoina a fost unul dintre cei mai slabi candidaţi la examenul de titularizare de anul acesta, reuşind „performanţa”, de a obţine nota 1,85, cu toate că n-a concurat pentru vreun post de profesor de Limba română sau Matematică, ci pentru unul de profesor de educaţie fizică. Chiar dacă rezultatele care-i dovedesc competenţa au fost lamentabile, odorul primăriţei şi-a găsit loc de muncă imediat ce a început anul şcolar, unde altundeva dacă nu la Liceul Tehnologic Stoina, unde predă chiar mai multe discipline.

 

Un profesor și cunoştinţe de nota 2

Cornel Gabriel Buşe a ţintit la examenul de titularizare din vară un post de profesor de educaţie fizică, dar s-a demonstrat că nu este în formă din niciun punct de vedere, iar asta s-a reflectat în nota primită – 1,85. Se pare că nota obținută nu l-a descurajat şi nici nu l-a făcut să nu mai scoată capul în lume de ruşine, ci l-a transformat în profesor cu competenţe multiple, graţie poziţiei deţinute de mama sa în comună.
La Liceul Tehnologic Stoina s-a creat, pentru fiul primăriţei Ioana Buşe, un post de profesor, acordându-i-se 17 ore pe săptămână, aproape o normă întreagă. Gabriel Buşe nu-şi mai vede capul de treabă, predând claselor V-VIII educaţie plastică, educaţie tehnologică şi educaţie muzicală, deşi nu are pregătire pentru niciuna dintre acestea.
Cum la liceul respectiv, condus de către Mihaela Ionescu, e loc pentru toată lumea bună a zonei, directoarea nu putea să-şi lase pe dinafară tocmai partenerul de viaţă, aşa că i-a repartizat şi soţului său, Gheorghe Cristian Ionescu, viceprimar în comună, cinci ore de istorie. Păstrat bine, tot pentru soţul directoarei, stă un post de învăţător pentru momentul în care el nu va mai fi cel de-al doilea cel mai important om din Stoina. Cu alte cuvinte, fiul primăriţei Buşe a primit ore la instituţia şcolară condusă de nevasta viceprimarului.

Alte două „genii” la titularizare şi-au găsit loc la Liceul Stoina

La liceul din comună şi-au găsit loc şi alţi perdanţi ai examenului de titularizare, chiar dacă notele obţinute la acesta au fost aproape la fel de jenante precum cea primită de către fiul primăriţei.
Nicolae Cruceru şi-a dorit să predea Informatică, dar în cale i-a stat stăvilar titularizarea, la care a fost notat cu 2,85, cu mult mai puţin decât i-ar fi trebuit pentru a-şi îndeplini visul. Pentru conducerea Liceului Tehnologic Stoina, nota sa n-a fost motiv de respingere, aşa că, în prezent, Cruceru predă elevilor ce învaţă în această unitate şcolară exact materia la care el a dovedit cu vârf şi îndesat că e codaş.
Ion Slăvuţeanu, un alt candidat lipsit de noroc la examenul de titlurarizare, ce a obţinut nota 4,1 la fizică, predă acum copiilor… Fizica, având cinci ore la Stoina; Matematică, trei ore la Liceul Stoina şi toate orele de Fizică din programă la şcoala din Dănciuleşti. Asta în condiţiile în care fizica este disciplină de Bacalaureat şi este improbabil ca şcolarii să aibă ce învăţa de la o persoană ce a demonstrat că nu are cunoştinţe nici măcar de nota 5.

Categoria: Dezvăluiri

Tags:

Commentarii (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. radu says:

  Hehe dragilor. Sa ne mai mire de ce sunt asa de slab pregatiti copii din ziua de astazi. Pai daca asemenea persoane sunt puse pe post de dascali…

  Thumb up 4 Thumb down 1

 2. mari says:

  genii de tipul celor 3 sunt si la Rovinari.

  Thumb up 5 Thumb down 1

 3. WeCeprimar says:

  Ce aveti domne cu nevasta mea? Face ce vrea pe mosie! Voi nu stiti cine a fost tata? Marele activist Pcr. Ionescu Nicolae de la Cuasc Gilort si Valea Amaradiei. Avm putere facem ce vrem

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 4. gogu says:

  fac pariu ca marele savant inspector general istvan “nu stie nimic de acest lucru dar o sa verifice asta”- in vreo cativa ani

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 2

 5. un parinte says:

  ….PACAT DE SCOALA ASTA CA A INCAPUT PE MAINILE UNOR ANALFABETI KOMUNISTI FACUTI LA APELUL DE SEARA PROFESORI GEN TOV VICE W.C KRISTI, MIAIELA, GICA, BELESOIU,BUCSE GABRIEL, SI ALTII CARE AU FACUT-O GOSPODARIA LOR DE PARTID….SOMNUL RATIUNII/NATIUNII NASTE MONSTRII!!!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1

 6. WeCeprimar says:

  Ce aveţi mă cu nevasta mea? Voi nu ştiţi cine sunt eu?
  EU SUNT FIUL NOMENCLATURISTULUI P.C.R. IONESCU NICOLAE, ÎN EPOCA DE AUR ŞEF LA CUASC GILORT ŞI VALEA AMARADIEI.ŞI EU SUNT “OM MARE”, MARE DE TOT.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 7. ciprian says:

  @ parinte : daca ar fi fost comunisti, ar fi invatat carte domnule! tocmai ca nu sunt!
  si care scoala? de-aia sunt asa multi analfabeti, ca fac liceu la Stoina, Balteni si alte mari comune. mai fac si scoli inalte apoi la Tg.-Jiu…

  Thumb up 4 Thumb down 0

 8. atentie cristiene mama says:

  Ba sunt comunisti d-le, numai ca provin din zona AGRICOLA C.A.P. si vor sa faca legea prin sistem. Au apucaturi ciudate. Nu ai dreptul la opinie, te vor subordonat….

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 9. dan says:

  @ WeCeprimar:
  Da, dar unul pe cit de mare tot asa si de prost.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 1

 10. Floricel says:

  I-as zice ceva fiului acestei grase rau mirositoare ( zisa primarita de Stoina ) : decat un prof prost , mai bine un vagabond istet . Nu – ti face modele din libidinosii de la conducerea scolii care o ling pe muma- ta . Daca Ionescu Cristi da 10 pt 2 propozitii si 9 pt una la Istorie ( caci in mintea lui notele incep de la 8 ) , u , baiatule , avand desen , muzica , tehno , ai putea da 11 .

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1

 11. salam says:

  Priviţi oameni buni ce mutră de COCALAR autentic! Mă-sa este vinovatul principal.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1

 12. Adevarate genii, nu gluma!!! Felicitari, domnilor profesori! Din pacate, din cauza unor asa-numiti dascali care dau dovada de o temeinica pregatire metodico-stiintifica, sunt nevoita sa ma simt prost cand ii aud pe oamenii simpli spunand ca dascalii sunt platiti degeaba, pentru ca nu stiu carte nici ptr. ei, dar sa le mai si predea elevilor. Mi-as dori ca, pe viitor,sa se promoveze inteligenta, constiinciozitatea, sinceritatea si persoanele care au vocatie ptr. medseria de dascal. In ziua de astazi, din pacate, au iesit dascali ce nu mai au interes sa-si faca datoria la catedrsa. Eu consider ca fac parte din categori8a dascaloilor care-si fac meseria din pasiune, insa ar trebui sa fiu si apreciata mai mult ptr. tot ce fac ptr. elevii mei de la scoala.

  Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 2

 13. baiatu lui petrica says:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5

 14. gogulet says:

  Hidden due to low comment rating. Click here to see.

  Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3

 15. salam says:

  WeCeprimarul de STOINA este călăul școlii din COMUNĂ. VAI DE MAMA LUI DE LINGĂU HANDICAPAT!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0

 16. gogoloi says:

  Uite măi goguleţ că 10 încasă haimanaua la titularizare!
  Ăsta se prosteşte pe an ce trece. N-avu partidu tupeu să se bage că a fost destul scandal cu bacu de la BUSTUCHIN.
  Orele le-a pitulat WECELE cu Miaela. Să vezi cei mai băgăm la trafic de influenţă! Şi pe d-na LILI A. că numai prin biroul lui Căcălinoiu face serviciu!

  Thumb up 2 Thumb down 1

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad