Profesorii din Fărcășești, lăsați fără bani – primarul, în vacanță la Mamaia!

Zeci de profesori din comuna Fărcășești nu și-au mai primit banii de navetă încă din noiembrie anul trecut. După ce primarul a reușit să-și treacă bugetul, în mod penal, prin Consiliu Local, adică după ce doar șase consilieri din 13 au votat bugetul comunei, primarul Dănuț Belu și-a făcut bagajele și s-a refugiat pe litoral.
Este vorba despre aproape 30 de dascăli care au venit la ore din alte zone, cărora primarul nu le-a decontat cheltuielile de navetă, motivând că instituția pe care o conduce nu are bani. Asta nu l-a oprit pe edil să-și desăvârșească studiile pe banii primăriei fix la hotelul „Perla” din Mamaia, de doi ani încoace. Pe banii localnicilor din Fărcășești, Bălu a fost și anul trecut la mare, cheltuind pentru el și familia sa în jur de 100 de milioane de lei vechi, după cum spun o parte din consilierii comunei.

Un Consiliu Local ilegal

Ar mai fi de spus că majoritatea consilierilor au demisionat, dar, cu toate acestea, autoritățile județene nu s-au grăbit să constate dizolvarea de la sine a actualului consiliu local.  Consilierii USL au refuzat, revoltați de comportamentul edilului, să mai vină la ședințe. Astfel, numărul ședințelor care s-au ținut practic ilegal a ajuns la patru. Cu toate acestea, până și plecarea angajaților și a primarului la mare, dar și bugetul comunei au fost aprobate  fără existența cvorumului necesar pentru adoptarea unor astfel de hotărâri.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Commentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dan says:

    la Balesti Aristica nu deconteaza nimic de ani buni

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad