Profeția lui Cayce se îndeplinește. Insula apărută din senin în Pakistan prevestește Apocalipsa

Una dintre cele mai importante profeții ale celui care a fost cunoscut sub numele de „profetul adormit” este pe cale să se materializeze. Edgar Cayce prevedea în secolul trecut că atunci „când noi teritorii se vor ridica din apă și când altele se vor scufunda, atunci Apocalipsa va fi aproape”.

Imensa insulă

Aceasta este una dintre sutele de profeții pe care Cayce le-a lăsat moștenire omenirii. Cele mai multe dintre ele s-au și materializat, fapt pentru care a fost numit cel mai mare profet pe care l-a avut omenirea. Profeția Apocalipsei pare să se adeverească în condițiile în care marți s-a produs un cutremur devastator în Pakistan și o insulă imensă s-a ridicat din adâncurile oceanului. Cutremurul a avut o magnitudine de 7,8 grade pe scara Richter și numeroase pagube materiale s-au produs. Autoritățile pakistaneze au declarat că 208 de persoane și-au pierdut viața și cel puțin 350 au fost rănite. Un aspect impresionat este faptul că în imediata apropiere a coastelor Gwadar, la circa 20-30 de metri de țărm, din Marea Arabiei s-a format o nouă insulă. Dimensiunile aproximative ale insulei sunt: 100 de metri lățime și peste un kilometru lungime. Părerile seismologilor sunt împărțite cu privire la formarea bruscă a acestei insule misterioase. Zahid Rafi, cercetător în cadrul Centrului de Monitorizare a Cutremurelor nu este deloc surprins de apariția insulei pentru că, după cum a declarat, „în urma unui asemenea cutremur, este posibil ca astfel de insule să se formeze”. De cealaltă parte, John Bellini, geofizician în cadrul US Geological Survey, exclude posibilitatea ca o astfel de insulă să fie rezultatul cutremurului de marți.

Marea schimbare

Revenind la profeția lui Cayce, în momentul în care noi teritorii se vor ridica din ape, iar altele se vor scufunda, atunci Pământul se va afla într-un proces de schimbare a polilor magnetici. Aceste evenimente vor coincide cu un prim semnal de alarmă cu privire la marele sfârșit sau Apocalipsa. Cu toate acestea, sfârșitul la care se referea marele profet nu este similar și cu sfârșitul vieții pe Terra, pentru că o altă profeție de-a sa susținea că în 1999 va începe lupta între Bine și Rău, bătălie care va durea cel puțin o mie de ani. În urma acestei confruntări, care se va produce doar la nivel spiritual, Binele va învinge în cele din urmă și atunci Raiul se va instaura pe planeta noastră. Așadar, Apocalipsa lui Cayce se referă probabil la o mare schimbare, care în cele din urmă se va petrece pe planeta noastră. Dacă această profeție se adeverește, atunci trebuie să ne pregătim pentru vremurile viitoare, care conform profetului, nu vor fi deloc ușoare.

www.efemeride.ro

Categoria: Mistere

Tags: ,

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad