Profeţii neştiute. Sfârşitul lumii va veni în vremea Papei Peter Romanul (I)

Predicţiile au fascinat dintotdeauna. Mulţi se întreabă care va fi viitorul şi caută răspunsuri chiar şi în trecut. Nostradamus nu este singurul care a prezis ce se va întâmpla cu omenirea. Află şi alte profeţii.

10. Alois Irlmaier

Irlmaier a fost un neamţ simplu, care, în anii ’50, a făcut predicţii despre al treilea război mondial. El a prezis că acesta va începe în Orientul Mijlociu, iar forţele navale se vor îngrămădi în Mediterană, unde vor avea loc confruntări violente. Însă apogeul va fi în Balcani, unde Irlmaier vedea „bălţi de sânge”, după ce „doi bărbaţi vor omorî un al treilea, sus-pus”. „Răzbunarea va veni de undeva, de peste o apă mare. În acelaşi timp, un dragon galben va invada Alaska şi Canada, dar nu va ajunge prea departe”, spunea germanul.

9. Hildegard von Bingen

A fost o măicuţă din secolul al XII-lea, recunoscută pentru contribuţia la muzică clasică şi la literatură. Într-una dintre profeţiile sale a vorbit despre distrugerea Statelor Unite: „Înainte de a veni Cometa, multe naţiuni, cu excepţia celor bune, vor fi roase de dorinţă. Marea naţiune de peste ocean, cu oameni din triburi diferite, va fi devastată de un cutremur, furtuni şi valuri. Va fi împărţită şi o mare parte se va scufunda. Oceanul va inunda multe alte ţări, aşa că oraşele de pe coaste vor trăi în frică şi multe vor fi distruse. Fiinţele vii vor fi omorâte şi chiar cele care vor scăpa vor muri de boli groaznice”. Ea a prezis că pacea se va instaura când Franţa va avea din nou rege.

8. Baba Vanga

Vanga era bulgăroaică şi nu vedea. A trăit între 1911 şi 1996 şi a devenit cunoscută datorită puterilor sale mistice. Printre prezicerile sale se numără aceea că oamenii vor deveni nemuritori până în anul 4599 şi 100 de ani mai târziu vor face casă bună cu extratereştrii de pe sutele de planete ce vor fi descoperite. Tot ea a spus că, în 4509, oamenii vor comunica direct cu Dumnezeu. În 2221, în căutarea de viaţă extraterestră, vom intra în contact  cu ceva teribil, deşi nu a vrut să spună clar despre ce e vorba. Ea a prevăzut că în 2023, orbita Pământului se va schimba. Dar a spus şi că în 2010 va începe al treilea război mondial, ceea ce nu s-a întâmplat.

7. Adevăratul secret 3

Pe 26 iunie 2000, al treilea secret al Fatimei a fost dezvăluit de Cardinalul Ratzinger, acum Papa Benedict al XVI-lea. Era vorba despre omorârea unui papă şi despre un oraş ajuns în ruină. Dar nu s-a spus atunci totul. Ceea ce nu se ştie e că porţiuni din acest secret au scăpat de-a lungul vremii, prin intermediul Măicuţei Lucia. Şi, culmea, nu corespundeau cu cele spuse în 2000, aşa că sunt mulţi cei care cred că Vaticanul a dat publicităţii un document fals. Se spune că adevăratul secret era acela că papa îşi va pierde credinţa catolică.

6. Ursula Southeil Prophesies

Sora Shipton (1488-1561) e considerată cel mai cunoscut profet din această listă. „În jurul lumii vor zbura gândurile oamenilor, ca o clipire a ochilor. Apa va face minuni, ciudat, dar va fi adevărat”, spunea măicuţă, care a prezis şi apariţia vapoarelor: „Fierul va merge pe apă, ca un vas de lemn. Aurul va fi găsit în pietre, într-o ţară ce nu se ştie deocamdată”. „În acele vremuri îndepărtate, femeile vor avea obiceiul nebun să se îmbrace ca bărbaţii, vor purta pantaloni şi îşi vor tăia pletele. Vor zbura prin aer, aşa cum o fac vrăjitoarele pe cozile de mătură acum”, credea Shipton.

www.ziare.com

Categoria: Mistere

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad