Program cultural pentru gorjeni în acest weekend

Gorjenii vor avea parte de o serie de evenimente culturale în acest weekend. În continuarea proiectelor desfășurate în cadrul ,,Zilelor Turismului gorjean”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj va inaugura, astăzi, începând cu orele 11, în localitatea Măceșu, secția interioară a Muzeului Crucilor din Gorj. De asemenea, tot în cursul acestei zile, la sediul instituției, se va desfășura vernisajul expoziției de fotografie veche ,,Gorjeni prin Gorjul de odinioară”.
Activitățile întreprinse de CJCPCT vor continua și duminică, 15 septembrie, începând cu orele 10.30, cu inaugurarea Muzeului etnografic și a Casei Artelor din comuna Baia de Fier. Tot duminică, în aceeași localitate, începând cu orele 11, se va desfășura Ediția 2013 a Festivalului interjudețean de folclor pastoral ,,Coborâtul oilor de la munte”.

Categoria: Politică

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad