Proiecte de interior: soluţii practice, ieftine şi distractive pentru decorarea locuinţei

Decorarea casei înseamnă muncă multă, creativitate, timp pierdut, însă, mai presus de toate, este o activitate plăcută care te relaxează. Cele mai bune proiecte pentru amenajarea locuinţei tale pot fi realizate chiar de tine, folosindu-te de obiectele din casă cărora nu le găseşti utilitatea.

Dacă faci din amenajarea casei un hobby, chiar dacă nu este unul de durată, vei reuşi să schimbi aspectul casei, să te relaxezi, să-ţi pui imaginaţia la treabă şi, nu în ultimul rând, să creezi decoraţiuni surprinzătoare.

Creativitate şi flexibilitate

Ideile tale nu sunt bătute în cuie, ele pot fi adaptate pe măsură ce decorezi. Poate o decoraţiune făcută special pentru sufragerie se va potrivi mai bine în camera copilului sau un proiect pentru baie se transformă într-unul pentru dormitor. Din acest motiv, este important să fii flexibil şi să accepţi cu plăcere schimbările.

Economii şi distracţie

În plus, realizarea unor proiecte decorative te va ajuta să economiseşti bani, întrucât sunt foarte multe lucruri pe care le poţi face singur. De exemplu, pictarea camerei copilului poate fi o activitate interesantă pe care să o faceţi împreună. Astfel, te vei distra, vei economisi bani şi vei decora în acelaşi timp.

Proiecte noi, lucruri vechi

Recondiţionarea unei piese de mobilier este o altă activitate decorativă care te poate ajuta să economiseşti bani şi să schimbi designul casei. Un scaun pictat sau o noptieră înflorată sunt câteva idei care să te ajute să decorezi casa, fără să cheltuieşti bani. Obiectele de prin casă pe care nu le mai foloseşti pot deveni decoraţiuni uimitoare. Borcanele se pot transforma în lumânări sau în rame foto, CD-urile pot deveni rafturi pentru produsele din baie şi o cutie veche din lemn se poate transforma într-un dulap pentru holul de la intrare. Prin urmare, cu puţină imaginaţie, fiecare obiect, despre care crezi că nu-ţi mai foloseşte la nimic, se poate transforma într-un accesoriu decorativ surprinzător. Spaţiile mai puţin atractive din casă capătă, cu ajutorul proiectelor decorative, o nouă formă şi astfel întregul design al locuinţei devine mai interesant şi plăcut.

www.acasa.ro

Categoria: Puls

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad