Prunariu, după ce Condescu l-a făcut mincinos: 108 miliarde de lei vechi – datorii ale CS Pandurii! Şedinţa CA, convocată urgent… la televizor!

Unul dintre membrii Consiliului de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, Mihai Prunariu, a anunţat aseară că şedinţa de consiliu se va ţine la… televizor. El a ajuns la concluzia că singura posibilitate pentru ca opinia publică să cunoască situaţia financiară a clubului este ca aceasta să fie făcută publică, „în direct”, în baza unor documente şi, mai ales, în urma unei acuzaţii a  lui Marin Condescu: „M-a făcut mincinos la o emisiune de televiziune, iar eu am să-i răspund în acelaşi fel. Vor fi prezenţi, din câte ştiu, şi ceilalţi membri ai CA”, a declarat Mihai Prunariu.

În timp ce Condescu este audiat de poliţişti sub acuzaţiile cele mai  grave (de spălare de bani), situaţia clubului pare să fie vraişte. Nimeni, în afară de Marin Condescu, nu ştie cum au fost cheltuite sume colosale de bani în ultimele două luni, adică aproximativ patru milioane de euro care, teoretic, au intrat în conturile CS Pandurii. Mihai Prunariu se îndoieşte serios că gestionarea fondurilor a fost corectă, dată fiind netransparenţa crasă a şefului CA, Marin Condescu.

Clubul, dator vândut la sfârşitul lui 2012

Pe de altă parte, reprezentantul CEO în Consiliul de Administraţie al CS Pandurii, Mihai Prunariu, a anunţat că ceilalţi membri ai consiliului se vor întâlni la o emisiune a unei televiziuni locale,  în care vor face publică situaţia financiară a CS Pandurii: „Nu ştiu cum clubul nu are probleme financiare, aşa cum spune domnul Condescu, având în vedere că la sfârşitul anului trecut, clubul înregistra o datorie uriaşă, de 108 miliarde de lei vechi, cu un buget de peste 8  milioane de euro. Mai mult, Condescu m-a făcut mincinos în direct, la televizor, declarând printtre altele că CS Pandurii Lignitul a încheiat anul 2012 cu profit. Care profit? Raportul cenzorului arată cu totul altă realitate, pe care o s-o prezint public.Vor fi prezenţi şi ceilalţi membri ai CA, adică reprezentanţii de la Artego şi de la Consiliul Local. Sper că va onora invitaţia şi Marin Condescu, în dubla sa calitate – un lucru absolut bizar – de membru AGA din partea USMO şi de şef al Consiliului de Administraţie…”, a mai spus Prunariu.

Categoria: Dezvăluiri

Tags: , , ,

Commentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Silviu says:

    Bravo, Prunariule, spui adevarul despre hotiile din ultimii an de la Pandurii.

    Thumb up 2 Thumb down 2

  2. MISU says:

    De ce n’ai spus si de cele 12 miliarde luate de Grebla pentru consultanta ? Asta’i ales al comunitatii? La puscarie,hotilor! In loc sa dati banii la truditori-fotbalisti si safful tehnic-ii mancati voi BANDITILOR(CONDESCU,GREBLA ,CARCIUMARU,DAVID si inca vreo cativa)!!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad