Prunariu și Pecingină, poziții critice la adresa lui Marin Condescu: „Plânge ca o fetiță!”

 Șeful AJF Gorj crede că Marin Condescu e disperat. Avocatul Gheorghe Pecingină îl face pe președintele pandurilor… „balerină”.

Vicepreședinții Partidului Social Democrat au fost vizați de atacurile președintelui pandurilor, Marin Condescu, lansate duminică într-o conferință de presă. Membru în Consiliul de Administrație al clubului Pandurii și vicepreședinte al PSD Gorj, Mihai Prunariu se arată distrat de declarațiile bosului echipei gorjene de fotbal. „Îmi cereți cam mult să comentez ceea ce spune Nea’ Mărin miliardar. Clubul Pandurii a avut anul trecut un buget de circa opt milioane de euro. În acest an a avut șapte milioane de euro. Vreau să-l întreb un singur lucru pe Marin Condescu: de ce se împrumută dacă sunt bani în club, de ce dispar banii din club? Domnul Marin Condescu vede conspirații în jurul lui, este speriat, disperat, nu pot să intru în mintea lui să știu ce gândește. Singura problemă a  lui Condescu este aceea că trebuie să explice tuturor ce a făcut cu banii clubului. A călcat tot județul acesta, acum, când i se cer explicații, iese la atac cu baioneta. Dacă îl întreabă cineva de sănătate şi de bani, zice că este prigonit. Mă distrează declarațiile lui Marin Condescu. Dacă vorbea de mine în conferința de presă, se alegea cu un proces. Nu a pronunțat numele meu când a vorbit de domnul 50-50%. Probabil se referă la faptul că beau șprițul jumătate vin, jumătate apă”, se amuză președintele Asociației Județene de Fotbal, Mihai Prunariu.

Condescu-balerină în ringul de box

Vicepreședintele organizației municipale  a Partidului Social Democrat, Gheorghe Pecingină, îl compară pe Marin Condescu cu o fetiță care (se) plânge. „L-am văzut pe Marin Condescu plângând ca o fetiţă. S-a dovedit a fi nu un luptător, ci o balerină. Săptămâna trecută l-am admirat pentru modul în care a vorbit la televizor, am zis că bate orice om politic. De data aceasta mi s-a părut un om slab, o balerină speriată în ringul de box”, a comentat Gheorghe Pecingină.

Categoria: Actualitate

Tags: ,

Commentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. gorjanul says:

  Uite cine vorbeste , un maimutoi .

  Thumb up 0 Thumb down 1

 2. MISU says:

  Va admir pentru curajul vostru!! Multi gandesc,putini stiu si vreau sa se exprime! Sa va bateti pana la final…adica toata tara asta e tampita si numai tu poti dintre toti sindicalistii sa adui avere de 2 mil de euro? Oare nu s’o gasi nimeni sa te infunde mai nea Marine sau nea Grebla?

  Thumb up 1 Thumb down 0

 3. justitiarul says:

  Mai sunt si oameni curajosi in judetul asta. Pe o parte ne plangem ca se fura enorm, pe alta parta ii compatimim pe hoti. Cand sesizeaza cineva ca se fura, il acuzam ca e conflictual, cand nu spune nimeni nimic, e complice. Ce natie de doi lei…

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. pt misu says:

  Mihai,mai nou te numesti Misu? de ce nu ai curajul sa semnezi cu numele tau? in principiu, sunt de acord cu dezastrul cauzat de Condescu in Gorj, insa tu si partidul tau ma obligati sa fiu cel putin neutru. Pot fi dusmanul lui Condescu, dar nu ma pot situa linga tine. Practic, tu ma obligi sa-l aleg pe Condescu, pentru ca dintre voi, evident, nu te pot alege pe tine. Sper ca nici tu nu te ai alege, daca ai o minima eleganta. Iti amintesti de doar ultima ta aventura, cind il reprezentai pe Diaconescu in Gorj si promiteai, in numele partidului, bani, multi bani, celor ce va vor vota? Cum ar putea, oare, un om cerebral sa fie de partea ta, cind, dintr-o dorinta aproape sinucigasa, de devenire, sustineai cu convingere elucubratiile patologice ale lui DD? Ce caracter poate avea un asemenea om, ce moralitate? Iti spun eu: macar pt o perioada scurta de timp, ar fi trebuit sa nu mai iesi din casa de rusine. Prin urmare, daca esti cel putin la fel de… fara caracter precum Condescu, macar il aleg pe Marin, fiindca macar a realizat ceva, spre deosebire de tine, a carui singura realizare a fost ca te-ai facut de… ceva urit mirositor. Cu tristete, spun ca partidul asta al tau m-a obligat (nu as fi crezut)sa fiu de partea lui Condescu. Pacat. Vai mama lui de partid si de a celor care il conduc! Nu pot accepta, din principiu, sa schimbi un escroc, un om pentru ca este imoral, cu un altul si mai imoral. Pacat. Il critici pe Condescu ca are o avere de 2 mil de euro in mesajul pe care l-ai postat cu pseudonimul de Misu, dar oare nu e si mai frustrat sa fii la fel de neserios ca el, dar si sarac? Adica si batut si… cu banii luati

  Thumb up 0 Thumb down 0

Lasa un comentariu
Daca vrei sa iti apara poza la comentariu, du-te la Gravatar.

* GorjDomino.com nu-si asuma raspunderea pentru continutul comentariilor dar isi rezerva dreptul sa le stearga pe cele pe care le considera jignitoare.
banner ad